טארט אספרגוס וגבינה
אם יש לך על 1 שעה ו -40 דקות לבלות במטבח, אספרגוס & טארט גבינה עשוי להיות עצום lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 214 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך ביצים, צ'דר, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גבינת עיזים אספרגוס טארט, אספרגוס וטארט ביצים עם גבינת עיזים, ו אספרגוס, גבינת עיזים וטארט בייקון.
הוראות
שים את הקמח בקערה, להוסיף את החמאה לקמח ולשפשף עם קצות האצבעות שלך עד שהוא דומה פירורי לחם.
מוסיפים את הצ ' דר המגורד למאפה ומערבבים.
מוסיפים 3 כפות מים קרים ומערבבים עד שהמאפה יוצר כדור. לעטוף בסרט נצמד וצינה במשך 5 דקות. חמאה 20 x 6cm עמוק רופף התחתון טארט פח, או 35 x 12cm מלבני טארט פח.
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
קל אבק את משטח העבודה עם קמח, לגלגל את המאפה ואת קו הפח. צינה במקפיא במשך 20 דקות, ולאחר מכן קו מאפה עם נייר אפייה, למלא שעועית לבשל במשך 15 דקות.
הסר את השעועית והנייר, ולאחר מכן להחזיר את המאפה לתנור במשך 10 דקות.
לפצח את הביצים לתוך קנקן, להקציף, ואז להוסיף את החלב ולהקציף שוב.
מפזרים חצי גבינה מגוררת על המאפה, ולאחר מכן להוסיף את האספרגוס, תערובת ביצים וגבינה הנותרים (אם באמצעות פח מלבני, ייתכן שלא צריך את כל התערובת, אז להוסיף אותו בהדרגה).
אופים במחצית התחתונה של התנור במשך 30-35 דקות או עד תערובת הביצה מוגדר.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "