קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

טארט אספרגוס וגבינה

טארט אספרגוס וגבינה
אם יש לך על 1 שעה ו -40 דקות לבלות במטבח, אספרגוס & טארט גבינה עשוי להיות עצום lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 214 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך ביצים, צ'דר, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גבינת עיזים אספרגוס טארט, אספרגוס וטארט ביצים עם גבינת עיזים, ו אספרגוס, גבינת עיזים וטארט בייקון.

הוראות

1
שים את הקמח בקערה, להוסיף את החמאה לקמח ולשפשף עם קצות האצבעות שלך עד שהוא דומה פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את הצ ' דר המגורד למאפה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
3
מוסיפים 3 כפות מים קרים ומערבבים עד שהמאפה יוצר כדור. לעטוף בסרט נצמד וצינה במשך 5 דקות. חמאה 20 x 6cm עמוק רופף התחתון טארט פח, או 35 x 12cm מלבני טארט פח.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
5
קל אבק את משטח העבודה עם קמח, לגלגל את המאפה ואת קו הפח. צינה במקפיא במשך 20 דקות, ולאחר מכן קו מאפה עם נייר אפייה, למלא שעועית לבשל במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
הסר את השעועית והנייר, ולאחר מכן להחזיר את המאפה לתנור במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
7
לפצח את הביצים לתוך קנקן, להקציף, ואז להוסיף את החלב ולהקציף שוב.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
8
מפזרים חצי גבינה מגוררת על המאפה, ולאחר מכן להוסיף את האספרגוס, תערובת ביצים וגבינה הנותרים (אם באמצעות פח מלבני, ייתכן שלא צריך את כל התערובת, אז להוסיף אותו בהדרגה).
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
9
אופים במחצית התחתונה של התנור במשך 30-35 דקות או עד תערובת הביצה מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "