טארט בצל מקורמל עם Gorgonzola וברי
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, טארט בצל מקורמל עם Gorgonzolan וברי עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 251 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם טרגון, בצק עלים, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. ברי ושאלוט מקורמל פאף מאפה ברי טארט, Gorgonzolan ו מתאבן בצל מקורמל, ו בצל מקורמל וקיש Gorgonzola דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שמן חום במחבת עמוקה גדולה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים כ 10 דקות או עד נבול ומתחיל חום.
מוסיפים סוכר, חומץ, מלח ופלפל.
להפחית את החום ולבשל בעדינות, חשוף במשך 20-25 דקות או עד קרמל עשיר.
מוסיפים קצת מים אם הבצלים נראים כאילו הם מתחילים להתייבש. מגניב.
מגלגלים מאפה למלבן בגודל 10 עד 14 אינץ ' (או כל צורה שתרצו).
מניחים מאפה על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. זין עם מזלג בכמה במרווחים אינץ כדי למנוע את המאפה ליצור בועות גדולות בעת האפייה.
מורחים בצל על מאפה, כל הדרך עד הקצוות של המאפה. נקודה עם גבינה.
מפזרים טרגון. מקררים אם לא אופים מיד.
אופים בתנור שחומם מראש ב 204° במשך 18-20 דקות או עד גבינה נמסה מאפה הוא פריך. מגניב במשך 5 דקות.
חותכים לפרוסות או ריבועים וליהנות!
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם הבחירה העליונה שלי לטארט בצל. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרקוס הובר Sparkling rosé. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Markus הובר רוז נוצץ]()
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.