אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, טארט בצל מקורמל עם Gorgonzolan וברי עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 251 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם טרגון, בצק עלים, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. ברי ושאלוט מקורמל פאף מאפה ברי טארט, Gorgonzolan ו מתאבן בצל מקורמל, ו בצל מקורמל וקיש Gorgonzola דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
Caramelize בצל:
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
2
שמן חום במחבת עמוקה גדולה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בצל ומבשלים כ 10 דקות או עד נבול ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים סוכר, חומץ, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלי
5
להפחית את החום ולבשל בעדינות, חשוף במשך 20-25 דקות או עד קרמל עשיר.
6
מוסיפים קצת מים אם הבצלים נראים כאילו הם מתחילים להתייבש. מגניב.
רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם הבחירה העליונה שלי לטארט בצל. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרקוס הובר Sparkling rosé. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.