קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

טארט בצל מתוק עם סרפד, סורל וביצה עלומה

טארט בצל מתוק עם סרפד, סורל וביצה עלומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טארט בצל מתוק עם סרפדים, סורל & ביצה שלוקה. מנה אחת מכילה 961 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך פתיתי פלפל, ציר עוף, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סורל וטארט בצל, ביצים שלוקות בסורל חמאתי, ו עוגת בטטה ובצל הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את הסרפדים לסורל ומניחים אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
סרפד צורבסרפד צורב
סורל.סורל.
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה המוגדרת בחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב על 3 דקות עד שהם התרככו קצת.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
4
מוסיף את השום ומבשל עוד דקה של שתיים.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
5
הוסף את כל הירוקים למחבת יחד עם ציר העוף. תבשיל הירוקים על 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הלחות כמעט התאדה. כבה את החימום והנח אותם בצד.מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
ירוקירוק
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הנח גיליון אחד של מאפה עלים בחנות קנה על הדלפק מולך.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
7
מפזרים באופן שווה עם ¼ t מיובשים מרים.
מרכיבים שתצטרך
מיורן מיובשמיורן מיובש
8
הנח את הסדין השני למעלה.
9
מגלגלים את שני הסדינים יחד לתוך ריבוע גס 16×16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
חותכים את זה לתוך 4 בערך 8×8 ריבועים אינץ. צורות כפריות הן בסדר גמור. הזז את הריבועים לשני גיליונות אפייה מרופדים בקלף ומקרר.ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיף את הבצל וכמה צביטות של מלח. מבשלים את הבצל, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות. לאחר מכן להמשיך לבשל אותם, ללא הפרעה, עד שהם מתחילים חום על הקצוות. מערבבים את הבצל ומבשלים עוד כמה רגעים ללא הפרעה כדי לחמם עוד יותר את הבצל עכשיו במגע עם החלק התחתון של המחבת. הפחת את החום לנמוך והוסף את עלה המפרץ, פתיתי פלפל אדום אם משתמשים ומרז ' ורם הנותרים. המשך בישול, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים הם זהב קל, על 15-20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרז ' ורםמרז ' ורם
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הסר עלה דפנה ולהתאים תיבול.קח את ריבועי הבצק מגולגלים מהמקרר. מחלקים את תערובת הבצל באופן שווה בין ריבועי הבצק משאירים גבול של 1 אינץ ' בערך. מקפלים גבולות אלה על עצמם יצירת קצה מורם. Crimp את הבצק מסביב כדי להבטיח חותם טוב.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
13
מפזרים את הקצוות של הבצק עם קצת מלח נוסף.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(צינור גדול)(צינור גדול)
14
אופים עד הקרום הוא חום זהוב על 35 minutes.To לשרת.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מחממים את הירוקים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. במקביל להביא סיר מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
16
מוסיפים את החומץ למים. לפצח ביצה, לשמור את החלמון בטקט, בזהירות לשפוך אותו לתוך ramekin קטן. לטבול את ramekin לתוך המים רותחים המאפשר חלק מהמים לתוך ramekin. ברגע שהביצה מתחילה להלבין בזהירות לשפוך אותו לתוך המים החמים. השתמש בכפית כדי לגלגל בעדינות את הביצה במים לפני שהוא מאפשר לו להתיישב לתחתית. חזור עם 3 הביצים האחרות. מבשלים אותם 3 דקות ולא יותר. באמצעות כפית מחוררת בזהירות להעביר את הביצים לצלחת מחוממת.מעל כל טארט בצל עם כמות נכבדה של הירוקים, ואחריו ביצה עלומה אחת לכל טארט.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ירוקירוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
זנים של פטריותזנים של פטריות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
17
מפזרים פלפל ומגישים חמים.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן1(יכול להיות או להרחיק)מיורן מיובש, מחולקמיורן מיובש, מחולק4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, קלופים וטחוןשום, קלופים וטחון4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון גס, לפי הטעםפלפל שחור טחון גס, לפי הטעם9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי סרפד טריים, עטופים במים רותחים לרגע (זה מסיר את עלי סרפד טריים, עטופים במים רותחים לרגע (זה מסיר את "העוקץ"), מנוקזים וקצוצים בערך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל, פרוסות דקותבצל, פרוסות דקות1חבילהחנות-קנה בצק עליםחנות-קנה בצק עלים1צביטהפתיתי פלפל אדום (אופציונלי)פתיתי פלפל אדום (אופציונלי)4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח, לפי הצורךמלח, לפי הצורך1שאלוט, טחוןשאלוט, טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי סורל, קצוצים בערךעלי סורל, קצוצים בערך3(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ לבןחומץ לבן