טארט בצל קרמל
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך לארוז בצק מגולגל מוכן, בצל, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. , שהוא מוצק. טארט בצל קרמל, טארט בצל קרמל, ו סלק וקרמל בצל טארט דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
מגלגלים את הבצק החוצה מספיק כדי קו בדיל פלאן 20cm עמוק או 23cm רדוד אחד. צ ' יל במשך 10 דקות.
שים כמה כדורים של רדיד מקומט בבסיס המאפה ואופים על תבנית האפייה במשך 10 דקות.
הסר את רדיד ואופים במשך 5 דקות יותר, עד הזהב אור.
בינתיים, לבשל את הבצלים בשמן עד שמתחילים לרכך, ואז להוסיף טימין, פלפל, ומלח אם אתה רוצה. מבשלים לאט במשך כ -15 דקות עד הבצל רך וצבע חום.
מקציפים את הביצים, מכים בחלב, חצי מהגבינה וקצת פלפל.
מורחים את הבצלים על קופסת הפלאן ושופכים פנימה את תערובת הביצים.
מפזרים את הגבינה הנותרת למעלה ואופים את הטארט על תבנית האפייה למשך 30-40 דקות עד שהמילוי מוצק וזהוב, והמאפה פריך.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
עוגת בצל בתפריט? נסה זיווג עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד את יכולה לנסות הוא Syltbar גברת סודה רוזה. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
![Syltbar גברת נוצץ עלה]()
Syltbar גברת נוצץ עלה
אלגנטי, מורכב ופירותי, מלווה בניחוח עדין של פירות הדר וליצ ' י. ורוד בהיר, משיי וקורן צבע, Syltbar נוצץ עלה עשוי 100% מרלו אשר נותן זה נוצץ עלה חזק, טעם עגול כי הוא טעים עד הטיפה האחרונה. בסך הכל, זהו יין מענג, מאוזן היטב, נקי, ברור וקרם.אידיאלי כמו אפריטיף, מעולה עם חזיר, פירות ים מטוגנים, קרפצ ' יו דגים לבנים ארטישוק מטוגן. גם מושלם לשייט בסירה!ידידותי לטבעונים וצמחוניים, ללא תוספת סוכר, ללא תוספת סולפיטים