טארט בצק עלים עגבניות וגבינה טרי
מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, פלפל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו Margherita בהשראה בצק עלים טארט (עם פסטו טרי), עוגת בצק עלים ירושה עגבניות טארט, ו שלוש גבינות ירקות ירוקים ועוגת בצק עלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש.
חותכים את בצק עלים לתוך 6 (4 אינץ') ריבועים ומניחים על תבנית אפייה מוכנה.
מברשת עם ציפוי דק של הביצה ואופים עד זהוב ונפח, על 20 דקות.בינתיים, להביא את חומץ בלסמי ודבש לרתיחה מעל חום בינוני בסיר קטן. מבשלים עד מופחת syrupy, על 3 עד 5 דקות; להפריש.
מניחים את הריקוטה וגבינת העז בקערה בינונית, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים עד לשלב שווה. מחלקים את התערובת באופן שווה בין ריבועי בצק עלים להתפשט לתוך שכבה אפילו. מחלקים את העגבניות על גבינות ומתבלים במלח ופלפל.
טפטוף עם הפחתת חומץ, ומגישים.