טארט ברי של סבתא
טארט ברי של סבתא לוקח בערך שעה ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 329 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. תמורת 70 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם תמצית וניל, חמאה, ג'ינג'ר טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון של 35% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. עוגת הריבס של סבתא ב' , פאי האננס של סבתא אינז ופריך התפוחים של סבתא דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים קמח ומלח; לחתוך בחמאה ולקצר עד לקבלת פירורים. מוסיפים מים בהדרגה, מערבבים בעזרת מזלג עד לקבלת כדור. על משטח מקומח קלות, מרדדים בצק לתבנית 13 אינץ'. מַעְגָל.
העבר ל-9-in. צלחת פאי צלחת עמוקה.
מניחים את פירות היער בקערה גדולה.
מערבבים את הסוכר, עמילן התירס, קליפת הלימון, הווניל, הג'ינג'ר ופלפל אנגלי; מוסיפים לפירות יער וזורקים בעדינות לציפוי.
יוצקים לקרום. מקפלים את שולי המאפה על המילוי.
מברישים מאפה מקופל בחלב; מפזרים סוכר.
לציפוי, מערבבים את הסוכר והקמח בקערה קטנה; לחתוך בחמאה עד לקבלת תערובת פירורית.
אופים ב-400 מעלות למשך 50-55 דקות או עד שהמאפה מזהיב. מצננים על רשת.