קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

סלמון מעושן-סלט סושי אבוקדו

סלמון מעושן-סלט סושי אבוקדו
סלמון מעושן - סלט סושי אבוקדו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. 70 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ממרח ווסאבי, אורז סושי, סלמון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היפני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו סלמון מעושן וסושי אבוקדו, רול סושי אבוקדו סלמון מעושן, ו [] סלמון מעושן, קערת סושי אבוקדו ואורז חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר 2 ליטר, מחממים 1 1/4 כוסות מים והאורז לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים 10 עד 15 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להעביר לקערה גדולה, לזרוק אורז עם מקלות אכילה או 2 מזלגות להתקרר מעט. בהדרגה להוסיף חומץ 1/4 כוס אורז, זורק כל הזמן. מכסים את הקערה במגבת לחה; אורז קריר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילהמקלות אכילה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
בקערה קטנה, לערבב מרכיבים רוטב עם מקציף חוט.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
לטבול את הידיים לתוך מים קרים; לחלק את האורז לתוך 4 מנות שוות. טופס כל לתוך פטי בצורת אליפסה על 3/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
5
רול קצוות זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
מניחים כל קציצה על צלחת הגשה.
7
מפזרים העליון של כל קציצת אורז עם 1 עד 2 כפיות רוטב. מסדרים 4 פרוסות אבוקדו על כל אחד. למעלה כל אחד עם 1/4 של הסלמון פרוס 1 כפית פרוסות ג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
8
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.