קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

טארט גבינה ובצל

טארט גבינה ובצל
אם יש לכם קרם כפול סיר, מלח, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו Cheeseboard sticks, Cheeseboard פסטה לאפות, ו סופלה Cheeseboard & סלט עונתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הקמח, החמאה והמלח בקערה של מעבד מזון, ואז דופק עד שהתערובת נראית כמו פירורים עדינים. להתיז 4 כפות מים קרים, ואז דופק לבצק. הפעל על משטח מקומח קלות, צורה לדיסק חלק, ולאחר מכן לעטוף וצינה לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
3
מרדדים מאפה על משטח מקומח עד גדול מספיק כדי קו 23cm רופף תחתית פח טרט. קו הפח עם המאפה, משאיר כל בצק עודף תלוי. קו עם נייר אפייה, ולאחר מכן למלא עם שעועית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
אופים על תבנית אפייה במשך 15 דקות. להוציא את הנייר ואת השעועית, ואז לאפות במשך 10 דקות יותר עד הזהב חיוור מבושל. השתמש בסכין משונן כדי לקצץ את רמת הבצק עם הפח מנוחה הסכין שטוח על קצה הפח יעזור להשיג גימור אפילו.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
בעוד המאפה מבשל, לרכך את הבצל בשמן על חום בינוני במשך 10 דקות עד הזהב. מקציפים את הביצים והשמנת יחד, ואז מתבלים לפי הטעם. להתפורר גבינות קשות לקצוץ או למשוך את הגבינה שמנת לחתיכות קטנות. לפזר את הגבינה לתוך המאפה, להוסיף את הבצל, ואז לשפוך את תערובת הביצים. הפעל את התנור עד 160c / מאוורר 140C / גז 3 ואופים במשך 40 דקות עד שנקבע וזהוב קל.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

טארט בצל ניתן לזווג עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרקוס הובר Sparkling rosé. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Markus הובר רוז נוצץ
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.