טארט גבינה ובצל
אם יש לכם קרם כפול סיר, מלח, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו Cheeseboard sticks, Cheeseboard פסטה לאפות, ו סופלה Cheeseboard & סלט עונתי (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הקמח, החמאה והמלח בקערה של מעבד מזון, ואז דופק עד שהתערובת נראית כמו פירורים עדינים. להתיז 4 כפות מים קרים, ואז דופק לבצק. הפעל על משטח מקומח קלות, צורה לדיסק חלק, ולאחר מכן לעטוף וצינה לפחות 10 דקות.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
מרדדים מאפה על משטח מקומח עד גדול מספיק כדי קו 23cm רופף תחתית פח טרט. קו הפח עם המאפה, משאיר כל בצק עודף תלוי. קו עם נייר אפייה, ולאחר מכן למלא עם שעועית אפייה.
אופים על תבנית אפייה במשך 15 דקות. להוציא את הנייר ואת השעועית, ואז לאפות במשך 10 דקות יותר עד הזהב חיוור מבושל. השתמש בסכין משונן כדי לקצץ את רמת הבצק עם הפח מנוחה הסכין שטוח על קצה הפח יעזור להשיג גימור אפילו.
בעוד המאפה מבשל, לרכך את הבצל בשמן על חום בינוני במשך 10 דקות עד הזהב. מקציפים את הביצים והשמנת יחד, ואז מתבלים לפי הטעם. להתפורר גבינות קשות לקצוץ או למשוך את הגבינה שמנת לחתיכות קטנות. לפזר את הגבינה לתוך המאפה, להוסיף את הבצל, ואז לשפוך את תערובת הביצים. הפעל את התנור עד 160c / מאוורר 140C / גז 3 ואופים במשך 40 דקות עד שנקבע וזהוב קל.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
טארט בצל ניתן לזווג עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרקוס הובר Sparkling rosé. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Markus הובר רוז נוצץ]()
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.