קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט גבינת מסקרפונה דובדבן

טארט גבינת מסקרפונה דובדבן
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לך דובדבנים-גבעול, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת דובדבנים, שקדים ולימון מסקרפונה, טורט גבינת ריקוטן ומסקארפונה, ו טארט גבינת עגבניות ועזים עם רוזמרין וסקרפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את הדובדבנים
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
2
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד פלאפי, 2 דקות. מקציפים את החלמונים ואת הוניל. מקציפים את הקמח, קמח תירס ומלח ועד צורות הבצק. לאסוף את הבצק לכדור ולהעביר לתבנית אפייה nonstick גדולה. מכסים בניילון נצמד ומגלגלים אותו לכיכר 9 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
אופים במשך כ 10 דקות, עד הקצוות משחימים קלות. מיד להעביר את הבצק למעבד מזון ודופק עד בסדר. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -30
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הכינו את הדובדבנים
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
6
קו 13 3/4-by-4 אינץ', ישר צדדי מלבני טארט מחבת עם תחתית נשלפת עם לסכל. לרסס את נייר הכסף עם ספריי ירקות. לחץ על שכבה 1/2 אינץ ' של הפירורים באופן שווה על החלק התחתון ומעלה את הצד של המחבת. להכניס למקרר עד המשרד, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הכינו את הדובדבנים
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
8
בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית עד רכות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מוסיפים חצי מגבינת המסקרפונה ומכים במהירות נמוכה עד לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
10
מוסיפים את גבינת המסקרפונה הנותרת, את הביצה, וניל, גרידת לימון ושמנת ומכים רק עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)(קיבלר)
11
יוצקים את המילוי לתוך הקרום להחליק את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
12
הכינו את הדובדבנים
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
13
מניחים את מחבת הטארט על תבנית אפייה יציבה. מניחים מדפים בתחתית ובמרכז התנור. על המדף התחתון, מניחים מחבת צלייה מלאה 1 אינץ ' של מים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מניחים את הטארט על המדף המרכזי ואופים במשך 35 עד 40 דקות, עד המילוי הוא נפוח ולהגדיר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד צונן, לפחות 2 שעות. הרם את הטארט מהמחבת והסר את נייר הכסף.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
העברה למגש.
17
הכינו את הדובדבנים
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
18
בסיר קטן, להביא את הסוכר, מוסקט ומיץ לימון לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד סירופ, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מוסקטומוסקטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
19
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר לקערה ולהוסיף את הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
20
בואו לעמוד במשך 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הדובדבנים אל טארט ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות