טארט גבינת עיזים ופלפל אדום
אם יש לך בערך 1 שעה ו 5 דקות כדי לבלות במטבח, גבינת עיזים & טארט פלפל אדום יכול להיות מצוין lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפלים, עגבניות שרי, חומץ בלסמי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 89%. גבינת עיזים טארט פלפל אדום, פלפל אדום קלוי & טארט גבינת עיזים, ו גבינת עיזים, בצל מקורמל, וטארט פלפל אדום קלוי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מבשלים את הבצל בשמן במשך 6-7 דקות, עד שהם מתרככים וצבעונים קלות, ולאחר מכן מוסיפים את חומץ בלסמי ומים 1 כף. מבשלים עוד 2-3 דקות. בערך קוצצים את הזיתים ומערבבים פנימה. השאר לקרר.
חצי את הפלפלים, להסיר את הזרעים ואת הליבה. שים תחת גריל חם, צד העור למעלה, עד העורות חרוכים.
הסר והכניס לתוך שקית מזון עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לקלף את העורות.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
מרדדים את הבצק ו קו 23-24cm בדיל פלאן עמוק. קו עם נייר אפייה ושעועית, ואז לאפות במשך 10 דקות.
הסר את הנייר ואת השעועית, ואז לאפות במשך 5 דקות יותר, עד המאפה הוא זהוב ופריך.
מורחים את תערובת הבצל על בסיס המאפה.
שים את הפלפלים חצויים למעלה, בצד חתוך עם קצוות מחודדים לכיוון המרכז. חותכים את גבינת העזים ולשים כמה פרוסות בכל חצי פלפל. הכנס את העגבניות לתוך הפערים בין הפלפלים.
אופים במשך 20-25 דקות עד הגבינה הוא גוון קל חום והעגבניות התפוצצו. לפזר על עלי עשב לשרת חם או בטמפרטורת החדר.