, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך סוכר, זנגביל טחון, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת דלעת עם תחתית שוקולד ללא אפייה, לטבעוני, טארט קרם קוקוס שחור-תחתון ללא גלוטן, ו עוגת דלעת תחתית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים ופלים, אבקת קקאו וסוכר במעבד מזון. תהליך עד הקרקע דק, על 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2
להוסיף חמאה ודופק עד תערובת רק גושים יחד.
מרכיבים שתצטרך
3
העברה למחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת ולחץ בחוזקה על החלק התחתון והצדדים כדי ליצור קרום.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים על תבנית אפייה מרופדת ואופים עד מוצק מעט למגע וריחני, 7 עד 10 דקות.
5
הסר תבנית אפייה מתלה תיל; להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°.
1
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית; להקציף עד מעורבב.
2
מניחים גיליון אפייה עם קרום על מתלה תנור ומצקת רק מספיק מילוי לקרום לבוא עד השפה. (לא overfill.)
מרכיבים שתצטרך
3
אופים עד סכין מוכנס לתוך מרכז טארט יוצא נקי, כ 45 דקות. מגניב מעט, ואז להירגע לפחות 2 שעות לפני ההגשה.