טארט טאטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט טאטן. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 612 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קרם fraîche, סוכר, תפוחים בטעם זהב קלופים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), טארט טאטן, ו טארט טאטן (מתכונים דומים).
הוראות
על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד את בצק עלים 1/8 אינץ ' עבה.
חותכים את סיבוב 12 אינץ', להעביר גיליון אפייה ומקרר; שומרים את שאריות מאפה לשימוש נוסף.
במחבת ברזל יצוק 10 אינץ', להמיס את החמאה.
מוסיפים את הסוכר ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס ואת התערובת מגיעה לרתיחה, כ 2 דקות.
הסר מהחום. לסדר את חצאי התפוח עומד זקוף במחבת ב 2 מעגלים קונצנטריים צמודים. לחזור לחום ולבשל ללא הפרעה עד צורות קרמל ענבר, כ -30 דקות.
למעלה את התפוחים עם בצק עלים ואופים במשך כ 40 דקות, עד המאפה הוא זהוב התפוחים רכים.
מניחים צלחת גדולה על גבי המחבת בזהירות להפוך את הטארט.