קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט טאטן

טארט טאטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט טאטן. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 612 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קרם fraîche, סוכר, תפוחים בטעם זהב קלופים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), טארט טאטן, ו טארט טאטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד את בצק עלים 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
חותכים את סיבוב 12 אינץ', להעביר גיליון אפייה ומקרר; שומרים את שאריות מאפה לשימוש נוסף.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
במחבת ברזל יצוק 10 אינץ', להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הסוכר ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס ואת התערובת מגיעה לרתיחה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5
הסר מהחום. לסדר את חצאי התפוח עומד זקוף במחבת ב 2 מעגלים קונצנטריים צמודים. לחזור לחום ולבשל ללא הפרעה עד צורות קרמל ענבר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
למעלה את התפוחים עם בצק עלים ואופים במשך כ 40 דקות, עד המאפה הוא זהוב התפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
בואו מגניב במשך 15 דקות.
9
מניחים צלחת גדולה על גבי המחבת בזהירות להפוך את הטארט.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מגישים חמים עם קרם פראש.