טארט טירמיסו
טארט טירמיסו הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם סוכר מגורען, קצפת, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. מתכונים דומים: טארט טירמיסו, טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, ו טארט שוקולד דובדבן טארט.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. במעבד מזון, מניחים מרכיבים קרום. מכסים; מעבדים עד לקבלת הבצק הרך.
מורחים בצק באופן שווה עם אצבעות בתחתית ובצד כלפי מעלה של מחבת טארט 9 או 10 אינץ ' ungreased.
אופים 12 עד 15 דקות או עד קצה מתחיל חום. מגניב 5 דקות.
בקערה קטנה, להזמין 3 כפות של שוקולד קצוץ. בכוס 1 כוס מדידה, מיקרוגל שנותר שוקולד שנחשף על גבוה על 45 שניות; מערבבים עד שוקולד נמס. מערבבים בשמן.
מורחים תערובת על קרום אפוי.
מניחים במקפיא שוקולד מגניב.
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים סוכר מגורען ו 2 כפות קמח; להפריש. בכוס מדידה נוזלית 2 כוס, לנצח 1 כוס שמנת, גרגרי קפה, ביצה ווניל עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. מקציפים תערובת שמנת לתערובת סוכר עד מעורבב היטב.
אופים 35 עד 40 דקות או עד קצה זהוב חום והמרכז מוגדר. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה קירור, על 1 שעה 30 דקות.
בקערה בינונית, לנצח מרכיבי ציפוי עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 2 דקות או עד רכות.
מורחים על גבי טארט מקורר במחבת.
הסר צד של פאן לפני ההגשה. חנות מכוסה במקרר.