טארט לימון ברי
צריך מתאבן חלב חינם? טארט לימון ברי יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אוכמניות, ביצה, בצק עליםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-338 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 16%. מתכונים דומים: קל פירות יער לימון, טארט ברי ריקוטה, ו קיץ ברי fizz tartlets.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפיית סיליקון.
מניחים גיליון בצק עלים קפוא על משטח עבודה מאובק בקמח. אפשר להפשיר במשך 2 עד 3 דקות. באמצעות עוגייה עגולה 1 1/2 עד 2 אינץ ' או חותך ביסקוויט, לחתוך 12 חתיכות עגולות.
מניחים סבבי מאפה על תבנית אפייה מוכנה. באמצעות עוגייה עגולה מעט קטנה יותר או חותך ביסקוויט, לחתוך את העיגולים הפנימיים בכל עגול מאפה, משאיר אותם במקום.
מברשת כל מאפה עגול עם ביצה מוכה.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה ונפיחות, 13 עד 15 דקות. אפשר להתקרר לחלוטין לפני המילוי.
חותכים סביב המעגל הפנימי הקטן של כל מאפה עגול בעדינות לדחוף אותו. ממלאים כל טארט עם לימון, ומעל עם אוכמניות. אבק עם סוכר של ממתקים.