קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות6
ציון בריאות14
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט לימון סופלה עם שקדים מסוכרים ורוטב אוכמניות

טארט לימון סופלה עם שקדים מסוכרים ורוטב אוכמניות
טארט לימון סופלה עם שקדים מסוכרים ורוטב אוכמניות הוא חלב חינם מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 530 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, חלמונים, מרגרינת פארב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. מתכונים דומים: Tartlets לימון Soufflé, Tartlets לימון Soufflé, ו פטל עם רוטב שוקולד לבן ושקדים מסוכרים.

הוראות

1
שלב 1 סוכר כוס קורנפלור בסיר בינוני; מערבבים עד לא גושים להישאר. בהדרגה להקציף במיץ לימון, ואז חלמונים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
תוסיף מרגרינה. מבשלים מעל חום בינוני עד קרד מתעבה רותחים, לטאטא כל הזמן, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
העברה לקערה. לחץ על ניילון נצמד ישירות על פני השטח. צמרמורת עד המשרד, לפחות 8 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים תנור ל-350 ° F. מפזרים שקדים על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מפזרים 1/2 כפות מים, ואז 1 כף סוכר; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
אופים שקדים עד זהב פריך, 5 עד 6 דקות. מגניב על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מחית אוכמניות בבלנדר. לחץ על מחית blackberry מספיק דרך מסננת לתוך קערה כדי למדוד 1 1/3 עד 1 1/2 כוסות רוטב; להמתיק עם 2 עד 3 כפות סוכר. לעשות קדימה: קורט, שקדים, ורוטב יכול להתבצע 3 ימים קדימה. שמור קורד צונן. כיסוי ורוטב צ ' יל. לאחסן שקדים אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים קמח, סוכר, קליפת לימון ומלח במעבד; מערבבים 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
3
מוסיפים מרגרינה ומתמזגים עד ליצירת גושים לחים. לאסוף בצק לכדור. מחלקים ל 6 חלקים שווים. לחץ על הבצק על הצדדים התחתון ומעלה של 4 1/2 x 3/4 אינץ מחבתות טרטלט עם תחתית נשלפת; לארגן מחבתות על גיליון אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים קרום עד הזהב, על 25 דקות (קרום עשוי לפצח קצת). מגניב על הסדין. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. מכסים ומניחים קרום במחבתות במקפיא.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
למילוי סופלה;
6
מניחים 1 כוס לימון curd בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה, קרם טרטר, קמצוץ של מלח גס בקערה בינונית אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר, מכות עד הלבנים נוקשים אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתוך קרם לימון ב 3 תוספות. מחלקים מילוי סופלה בין קרום, mounding במרכז. להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
מלח גסמלח גס
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מחממים תנור ל 191°. לדחוף תחתית של מחבתות למעלה, משחרר tartlets מן הצדדים מחבת. מסדרים טארטלים, עדיין על תחתית המחבת, על תבנית אפייה מעוטרת. פיזור 1 כף שקדים מסוכרים על כל טארט.
מרכיבים שתצטרך
שקדים מסוכריםשקדים מסוכרים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אופים טארטלים עד למילוי הוא נפוח, חום זהוב, וכבר לא רך במרכז, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מעבירים טארט לצלחות. אבק עם אבקת סוכר, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
10
רסס קצת רוטב מסביב. להעביר את הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו