טארט לימון סופלה עם שקדים מסוכרים ורוטב אוכמניות
טארט לימון סופלה עם שקדים מסוכרים ורוטב אוכמניות הוא חלב חינם מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 530 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, חלמונים, מרגרינת פארב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. מתכונים דומים: Tartlets לימון Soufflé, Tartlets לימון Soufflé, ו פטל עם רוטב שוקולד לבן ושקדים מסוכרים.
הוראות
שלב 1 סוכר כוס קורנפלור בסיר בינוני; מערבבים עד לא גושים להישאר. בהדרגה להקציף במיץ לימון, ואז חלמונים ומלח.
תוסיף מרגרינה. מבשלים מעל חום בינוני עד קרד מתעבה רותחים, לטאטא כל הזמן, 4 עד 5 דקות.
העברה לקערה. לחץ על ניילון נצמד ישירות על פני השטח. צמרמורת עד המשרד, לפחות 8 שעות ועד 1 יום.
מחממים תנור ל-350 ° F. מפזרים שקדים על תבנית אפייה מעוטרת.
מפזרים 1/2 כפות מים, ואז 1 כף סוכר; לזרוק מעיל.
אופים שקדים עד זהב פריך, 5 עד 6 דקות. מגניב על תבנית אפייה.
מחית אוכמניות בבלנדר. לחץ על מחית blackberry מספיק דרך מסננת לתוך קערה כדי למדוד 1 1/3 עד 1 1/2 כוסות רוטב; להמתיק עם 2 עד 3 כפות סוכר. לעשות קדימה: קורט, שקדים, ורוטב יכול להתבצע 3 ימים קדימה. שמור קורד צונן. כיסוי ורוטב צ ' יל. לאחסן שקדים אטום בטמפרטורת החדר.
מערבבים קמח, סוכר, קליפת לימון ומלח במעבד; מערבבים 5 שניות.
מוסיפים מרגרינה ומתמזגים עד ליצירת גושים לחים. לאסוף בצק לכדור. מחלקים ל 6 חלקים שווים. לחץ על הבצק על הצדדים התחתון ומעלה של 4 1/2 x 3/4 אינץ מחבתות טרטלט עם תחתית נשלפת; לארגן מחבתות על גיליון אפייה rimmed.
אופים קרום עד הזהב, על 25 דקות (קרום עשוי לפצח קצת). מגניב על הסדין. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. מכסים ומניחים קרום במחבתות במקפיא.
מניחים 1 כוס לימון curd בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה, קרם טרטר, קמצוץ של מלח גס בקערה בינונית אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר, מכות עד הלבנים נוקשים אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתוך קרם לימון ב 3 תוספות. מחלקים מילוי סופלה בין קרום, mounding במרכז. להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
מחממים תנור ל 191°. לדחוף תחתית של מחבתות למעלה, משחרר tartlets מן הצדדים מחבת. מסדרים טארטלים, עדיין על תחתית המחבת, על תבנית אפייה מעוטרת. פיזור 1 כף שקדים מסוכרים על כל טארט.
אופים טארטלים עד למילוי הוא נפוח, חום זהוב, וכבר לא רך במרכז, על 20 דקות.
מעבירים טארט לצלחות. אבק עם אבקת סוכר, אם תרצה.
רסס קצת רוטב מסביב. להעביר את הרוטב שנותר.