קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות6
ציון בריאות14
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט לימון סופלה עם שקדים מסוכרים ורוטב אוכמניות

טארט לימון סופלה עם שקדים מסוכרים ורוטב אוכמניות
טארט לימון סופלה עם שקדים מסוכרים ורוטב אוכמניות הוא חלב חינם מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 530 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, חלמונים, מרגרינת פארב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. מתכונים דומים: Tartlets לימון Soufflé, Tartlets לימון Soufflé, ו פטל עם רוטב שוקולד לבן ושקדים מסוכרים.

הוראות

1
שלב 1 סוכר כוס קורנפלור בסיר בינוני; מערבבים עד לא גושים להישאר. בהדרגה להקציף במיץ לימון, ואז חלמונים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
תוסיף מרגרינה. מבשלים מעל חום בינוני עד קרד מתעבה רותחים, לטאטא כל הזמן, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
העברה לקערה. לחץ על ניילון נצמד ישירות על פני השטח. צמרמורת עד המשרד, לפחות 8 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים תנור ל-350 ° F. מפזרים שקדים על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מפזרים 1/2 כפות מים, ואז 1 כף סוכר; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
אופים שקדים עד זהב פריך, 5 עד 6 דקות. מגניב על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מחית אוכמניות בבלנדר. לחץ על מחית blackberry מספיק דרך מסננת לתוך קערה כדי למדוד 1 1/3 עד 1 1/2 כוסות רוטב; להמתיק עם 2 עד 3 כפות סוכר. לעשות קדימה: קורט, שקדים, ורוטב יכול להתבצע 3 ימים קדימה. שמור קורד צונן. כיסוי ורוטב צ ' יל. לאחסן שקדים אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים קמח, סוכר, קליפת לימון ומלח במעבד; מערבבים 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים מרגרינה ומתמזגים עד ליצירת גושים לחים. לאסוף בצק לכדור. מחלקים ל 6 חלקים שווים. לחץ על הבצק על הצדדים התחתון ומעלה של 4 1/2 x 3/4 אינץ מחבתות טרטלט עם תחתית נשלפת; לארגן מחבתות על גיליון אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים קרום עד הזהב, על 25 דקות (קרום עשוי לפצח קצת). מגניב על הסדין. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. מכסים ומניחים קרום במחבתות במקפיא.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
למילוי סופלה;
6
מניחים 1 כוס לימון curd בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה, קרם טרטר, קמצוץ של מלח גס בקערה בינונית אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר, מכות עד הלבנים נוקשים אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתוך קרם לימון ב 3 תוספות. מחלקים מילוי סופלה בין קרום, mounding במרכז. להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
מלח גסמלח גס
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מחממים תנור ל 191°. לדחוף תחתית של מחבתות למעלה, משחרר tartlets מן הצדדים מחבת. מסדרים טארטלים, עדיין על תחתית המחבת, על תבנית אפייה מעוטרת. פיזור 1 כף שקדים מסוכרים על כל טארט.
מרכיבים שתצטרך
שקדים מסוכריםשקדים מסוכרים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אופים טארטלים עד למילוי הוא נפוח, חום זהוב, וכבר לא רך במרכז, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מעבירים טארט לצלחות. אבק עם אבקת סוכר, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
10
רסס קצת רוטב מסביב. להעביר את הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק