קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות6
ציון בריאות14
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט לימון סופלה עם שקדים מסוכרים ורוטב אוכמניות

טארט לימון סופלה עם שקדים מסוכרים ורוטב אוכמניות
טארט לימון סופלה עם שקדים מסוכרים ורוטב אוכמניות הוא חלב חינם מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 530 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, חלמונים, מרגרינת פארב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. מתכונים דומים: Tartlets לימון Soufflé, Tartlets לימון Soufflé, ו פטל עם רוטב שוקולד לבן ושקדים מסוכרים.

הוראות

1
שלב 1 סוכר כוס קורנפלור בסיר בינוני; מערבבים עד לא גושים להישאר. בהדרגה להקציף במיץ לימון, ואז חלמונים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
תוסיף מרגרינה. מבשלים מעל חום בינוני עד קרד מתעבה רותחים, לטאטא כל הזמן, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
העברה לקערה. לחץ על ניילון נצמד ישירות על פני השטח. צמרמורת עד המשרד, לפחות 8 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מחממים תנור ל-350 ° F. מפזרים שקדים על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מפזרים 1/2 כפות מים, ואז 1 כף סוכר; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
אופים שקדים עד זהב פריך, 5 עד 6 דקות. מגניב על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מחית אוכמניות בבלנדר. לחץ על מחית blackberry מספיק דרך מסננת לתוך קערה כדי למדוד 1 1/3 עד 1 1/2 כוסות רוטב; להמתיק עם 2 עד 3 כפות סוכר. לעשות קדימה: קורט, שקדים, ורוטב יכול להתבצע 3 ימים קדימה. שמור קורד צונן. כיסוי ורוטב צ ' יל. לאחסן שקדים אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים קמח, סוכר, קליפת לימון ומלח במעבד; מערבבים 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים מרגרינה ומתמזגים עד ליצירת גושים לחים. לאסוף בצק לכדור. מחלקים ל 6 חלקים שווים. לחץ על הבצק על הצדדים התחתון ומעלה של 4 1/2 x 3/4 אינץ מחבתות טרטלט עם תחתית נשלפת; לארגן מחבתות על גיליון אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
אופים קרום עד הזהב, על 25 דקות (קרום עשוי לפצח קצת). מגניב על הסדין. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. מכסים ומניחים קרום במחבתות במקפיא.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
למילוי סופלה;
6
מניחים 1 כוס לימון curd בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה, קרם טרטר, קמצוץ של מלח גס בקערה בינונית אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר, מכות עד הלבנים נוקשים אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתוך קרם לימון ב 3 תוספות. מחלקים מילוי סופלה בין קרום, mounding במרכז. להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
מלח גסמלח גס
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מחממים תנור ל 191°. לדחוף תחתית של מחבתות למעלה, משחרר tartlets מן הצדדים מחבת. מסדרים טארטלים, עדיין על תחתית המחבת, על תבנית אפייה מעוטרת. פיזור 1 כף שקדים מסוכרים על כל טארט.
מרכיבים שתצטרך
שקדים מסוכריםשקדים מסוכרים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים טארטלים עד למילוי הוא נפוח, חום זהוב, וכבר לא רך במרכז, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מעבירים טארט לצלחות. אבק עם אבקת סוכר, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
10
רסס קצת רוטב מסביב. להעביר את הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה