מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך קרום עוגה, סוכר מגורען, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו מקדמיה זהב צימוקים לבן שוקולד מוס טארטלט, עוגת שוקולד-קרמל אגוז מקדמיה, ו טארט מקדמיה שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-450F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים עוגת קרום כמו בימוי על תיבת עבור קרום אחד
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
פגז אפוי, באמצעות מחבת טארט 10 אינץ 'עם תחתית נשלפת או צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
בקערה קטנה, מיקרוגל 1 עוז שוקולד והשמן שנחשף על גבוה 20 עד 30 שניות, ערבוב כל 10 שניות, עד נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
בסיר 1-ליטר, מערבבים סוכר מגורען וסירופ תירס; מבשלים מעל חום בינוני 4 עד 6 דקות (לא מערבבים). מערבבים בחמאה, 1/3 כוס קצפת ואגוזי מקדמיה 1 כוס. מבשלים 4 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חם. בזהירות להפיץ בקרום. להקפיא עד סט, כ -20 דקות.