טארט מוס שוקולד מקדמיה
מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך קרום עוגה, סוכר מגורען, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו מקדמיה זהב צימוקים לבן שוקולד מוס טארטלט, עוגת שוקולד-קרמל אגוז מקדמיה, ו טארט מקדמיה שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
אופים עוגת קרום כמו בימוי על תיבת עבור קרום אחד
פגז אפוי, באמצעות מחבת טארט 10 אינץ 'עם תחתית נשלפת או צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 15 דקות.
בקערה קטנה, מיקרוגל 1 עוז שוקולד והשמן שנחשף על גבוה 20 עד 30 שניות, ערבוב כל 10 שניות, עד נמס.
בסיר 1-ליטר, מערבבים סוכר מגורען וסירופ תירס; מבשלים מעל חום בינוני 4 עד 6 דקות (לא מערבבים). מערבבים בחמאה, 1/3 כוס קצפת ואגוזי מקדמיה 1 כוס. מבשלים 4 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חם. בזהירות להפיץ בקרום. להקפיא עד סט, כ -20 דקות.
בינתיים בקערה גדולה, לנצח 1 כוס אבקת סוכר, גבינת שמנת ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד חלקה.
הוסף שוקולד נמס; לנצח עד חלקה. בהדרגה להוסיף 1 1/2 כוסות שמנת, להכות עד פסגות רכות טופס.
מורחים מילוי שוקולד על מילוי אגוזים. להכניס למקרר עד מילוי מוגדר, 2 עד 3 שעות.
בקערה בינונית, להכות מרכיבים ציפוי עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. כפית על מילוי שוקולד. למעלה עם אגוזי מקדמיה קלויים.