טארט עגבניות Garlicky
טארט עגבניות Garlicky נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך אבקת אפייה יוונית piecrust, רסק עגבניות מיובש שמש, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: מטבל עגבניות-פלפל Garlicky, פסטה עגבניות Garlicky, ו חבילות עגבניות וחצילים בגריל.
הוראות
לחץ על אבקת אפייה יוונית Piecrust לתוך צלחת קיש 10 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מערבבים ביצים וחלבוני ביצה בקערה בינונית; להכות היטב עם מקצף.
מברשת 2 כפות תערובת ביצה מעל הקרום; הגדר את תערובת הביצים הנותרת בצד.
אופים ב 375 במשך 7 דקות; מגניב על מתלה חוט.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
מוסיפים עגבניות קצוצות, רסק עגבניות, מלח וסוכר; לטגן 15 דקות או עד עבה (תערובת תהיה עקביות בצקי).
הסר מן החום; מערבבים טימין, בזיליקום, ופלפל.
מוסיפים חלב לתערובת הביצה הנותרת בקערה; מכים היטב. מערבבים בתערובת עגבניות. מסדרים עגבניות פרוסות בתחתית קרום מוכן; תערובת ביצה כפית לתוך צלחת.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.