טארט פודינג שזיפים עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 79 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, אבקת סוכר, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: טארט שזיפים משובצים, טארט פודינג אורז, ו עוגת פודינג אורז איטלקית בריח לימון.
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים בסיר קטן; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 6 דקות או עד שזיפים הם מכרז ונוזל הוא כמעט נספג. מגניב לגמרי.