טארט פודינג שזיפים
טארט פודינג שזיפים עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 79 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, אבקת סוכר, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: טארט שזיפים משובצים, טארט פודינג אורז, ו עוגת פודינג אורז איטלקית בריח לימון.
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בסיר קטן; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 6 דקות או עד שזיפים הם מכרז ונוזל הוא כמעט נספג. מגניב לגמרי.
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים עם מקצף, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מניחים סוכר מגורען וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 4 דקות).
להוסיף תערובת קמח; לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב.
מחלקים את הבצק ל-24 מנות.
מגלגלים כל חלק למעגל 2 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים חלק בצק 1 לתוך כוס מאפין מיניאטורי מצופה ספריי בישול. כפית על 1 כף תערובת שזיף לתוך כוס מאפין. חזור על ההליך עם כדורי בצק הנותרים תערובת שזיף.
אופים ב 375 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה. הפעל סכין סביב הקצה החיצוני של כל tartlet; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.