טארט פירורי חמוציות-תפוז
את המתכון להכנת טארט פירורי חמוציות-תפוז ניתן להכנה תוך כ-45 דקות . קינוח זה מכיל 239 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -5 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-12 מנות. תמורת 58 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטואובו . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם סודה לשתייה, סוכר חום, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: חטיפי פירורי חמוציות , חטיפי פירורי עוגיות אוכמניות , ודג קוד עם פירורי לחם .
הוראות
מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס. בקערה קטנה, מערבבים 1 ו-3/4 כוסות קרקרים גרוסים ו-1/4 כוס סוכר; מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים. מהדקים לתחתית ולדפנות של תבנית טארט מחורצת בקוטר 28 ס"מ, לא משומנת, עם תחתית נשלפת.
אופים 7-8 דקות או עד שהשוליים משחימים קלות. מצננים על רשת צינון.
לציפוי, בקערה קטנה, ערבבו קמח, סוכר חום, את יתרת הקרקרים והסוכר הגרוסים; חתכו פנימה את החמאה הקרה עד לקבלת פירורים. מקררים בזמן הכנת המילוי.
גרדו דק קליפת תפוז בכמות מספקת כדי למדוד כף אחת.
חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון והתחתון של התפוז; מעמידים את התפוז זקוף על קרש חיתוך.
חותכים את הקליפה והקרום החיצוני, החל מלמעלה. מחזיקים את התפוז מעל קערה כדי לאסוף את הנוזלים, מסירים את חלקי התפוז על ידי חיתוך לאורך הקרום. לוחצים על הקרום כדי לשמור עודף נוזלים.
בסיר גדול, ערבבו סוכר, טפיוקה, סודה לשתייה, קינמון ופלפל אנגלי.
מוסיפים חמוציות, ברנדי, קליפה מגוררת ומיץ ששמרנו; מערבבים לציפוי.
הניחו לעמוד 15 דקות. חממו תנור ל-220 מעלות צלזיוס.
הביאו את תערובת החמוציות לרתיחה מלאה, תוך ערבוב מתמיד.
הוסיפו פלחי תפוז; חממו היטב.
יוצקים לתוך הקלתית; מפזרים מעל ציפוי.
אפו 10-15 דקות או עד שהציפוי זהוב-חום. קררו על רשת צינון.