טארט פירות טריים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט פירות טריים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. אם יש לך שימורי משמש, פירות, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו טארט פירות טריים, טארט פירות טריים, ו טארט פירות טריים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 191° (350f למחבת כהה או לא מקל). גריז או תרסיס 12 אינץ 'פיצה פאן או תחתון רק של 13x9 אינץ' פאן.
בקערה גדולה, לערבב עוגה, חמאה וביצה עם כפית עד מתפורר. לחץ בתחתית מחבת.
אופים 12 עד 18 דקות או עד סט. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה בינונית, היכו יוגורט ותערובת פודינג יבשה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב. כף מעל שכבה אפויה. משטח חלק עם מרית גומי. מסדרים פירות על תערובת יוגורט.
חום משמר על חום בינוני עד מומס; מברשת על פירות. התל פטל במרכז.
מגישים מיד, או לקרר עד 24 שעות. חנות מכוסה במקרר.