לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו טארט קפוצ'ינו. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 700 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 53 דקות. אם יש לכם מי קרח, חמאה, חלמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה די רע. מתכונים דומים: קפוצ'ינו, קינוח קפוצ'ינו, ו גלגלי קפוצ'ינו.
הוראות
1
להכנת הקרום: מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס. מנפים את הקמח, הסוכר והמלח לקערת מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את הצנוברים והחמאה ודופקים עד שהמרקם דומה לקמח תירס גס, בערך 10 עד 15 שניות. כשהמנוע פועל מוסיפים את החלמונים. אם הבצק יבש מכדי ליצור כדור רך בלחיצה, הוסיפו מי קרח 1 כף בכל פעם ודופקים לערבוב. אין לעבד יתר על המידה; אין לעבד את הבצק יותר מ-30 עד 40 שניות לאחר הוספת הנוזלים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
3
מעבירים את הבצק לגיליון נייר שעווה או ניילון. יוצרים את הבצק לעיגול שטוח. הקף בחוזקה בניילון נצמד במקרר לפחות 1 שעה או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
לחץ על הבצק המצונן בתבנית טארט מחורצת בגודל 10 עד 11 אינץ ' והשתמש באצבעות כדי ללחוץ אותו מעל התחתית ומעלה בצד התבנית.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להתגלגל על הקצוות. השתמש במזלג כדי לדקור את הקליפה בכל רחביה. מכסים ומצננים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
6
מרפדים את הבצק המצונן בנייר כסף או נייר קלף המוחלק בזהירות לכל הפינות. קו עם שעועית יבשה, אורז או משקולות פאי.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
אופים במשך 10 עד 12 דקות, רק כדי להגדיר את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מוציאים מהתנור ומרימים בזהירות את נייר הכסף והמשקולות. מחזירים לתנור 8 עד 10 דקות, עד שהקצוות בקושי מתחילים לצבוע. מניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מכינים את המילוי: בקערת ערבוב מקציפים את הביצה, החלמון ואת 1/4 כוס הסוכר עד שהם מכפילים את נפחם והופכים חיוורים בצבעם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
10
בסיר כפול על אש בינונית ממיסים את השוקולד והחמאה. לאט לאט לטאטא את ליקר וניל עד מעורבב לחלוטין. לאט לאט לטאטא את תערובת הביצים לתוך הדוד כפול לבשל, לטאטא כל הזמן, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
(מקרטון)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
עוגיות אוראו קצוצות
11
מסירים את התבנית העליונה מהאש ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מקציפים את השמנת עם 1 כף סוכר עד שנוצרות פסגות רכות. מזלפים לאט את הקפה ומקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד המצוננת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
13
יוצקים את המילוי לקליפת הטארט, מכסים ומכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות לפני ההגשה, או עד 3 ימים.
14
מכינים את הציפוי: מקציפים את השמנת עם הסוכר עד שנוצרות פסגות רכות. מזלפים לאט את הקפה ומקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
15
להגשה חותכים את הטארט לטריזים. כף כף נדיבה של הקצפת על כל פרוסה וקשט בפולי קפה שוקולד, אם תרצה בכך.
טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.