קושימומחה
מוכן ב53 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט קפוצ'ינו

טארט קפוצ'ינו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו טארט קפוצ'ינו. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 700 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 53 דקות. אם יש לכם מי קרח, חמאה, חלמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה די רע. מתכונים דומים: קפוצ'ינו, קינוח קפוצ'ינו, ו גלגלי קפוצ'ינו.

הוראות

1
להכנת הקרום: מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס. מנפים את הקמח, הסוכר והמלח לקערת מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מוסיפים את הצנוברים והחמאה ודופקים עד שהמרקם דומה לקמח תירס גס, בערך 10 עד 15 שניות. כשהמנוע פועל מוסיפים את החלמונים. אם הבצק יבש מכדי ליצור כדור רך בלחיצה, הוסיפו מי קרח 1 כף בכל פעם ודופקים לערבוב. אין לעבד יתר על המידה; אין לעבד את הבצק יותר מ-30 עד 40 שניות לאחר הוספת הנוזלים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מעבירים את הבצק לגיליון נייר שעווה או ניילון. יוצרים את הבצק לעיגול שטוח. הקף בחוזקה בניילון נצמד במקרר לפחות 1 שעה או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
לחץ על הבצק המצונן בתבנית טארט מחורצת בגודל 10 עד 11 אינץ ' והשתמש באצבעות כדי ללחוץ אותו מעל התחתית ומעלה בצד התבנית.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להתגלגל על הקצוות. השתמש במזלג כדי לדקור את הקליפה בכל רחביה. מכסים ומצננים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מרפדים את הבצק המצונן בנייר כסף או נייר קלף המוחלק בזהירות לכל הפינות. קו עם שעועית יבשה, אורז או משקולות פאי.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים במשך 10 עד 12 דקות, רק כדי להגדיר את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מוציאים מהתנור ומרימים בזהירות את נייר הכסף והמשקולות. מחזירים לתנור 8 עד 10 דקות, עד שהקצוות בקושי מתחילים לצבוע. מניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
מכינים את המילוי: בקערת ערבוב מקציפים את הביצה, החלמון ואת 1/4 כוס הסוכר עד שהם מכפילים את נפחם והופכים חיוורים בצבעם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
10
בסיר כפול על אש בינונית ממיסים את השוקולד והחמאה. לאט לאט לטאטא את ליקר וניל עד מעורבב לחלוטין. לאט לאט לטאטא את תערובת הביצים לתוך הדוד כפול לבשל, לטאטא כל הזמן, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(מקרטון)(מקרטון)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מסירים את התבנית העליונה מהאש ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מקציפים את השמנת עם 1 כף סוכר עד שנוצרות פסגות רכות. מזלפים לאט את הקפה ומקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד המצוננת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
13
יוצקים את המילוי לקליפת הטארט, מכסים ומכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות לפני ההגשה, או עד 3 ימים.
14
מכינים את הציפוי: מקציפים את השמנת עם הסוכר עד שנוצרות פסגות רכות. מזלפים לאט את הקפה ומקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
15
להגשה חותכים את הטארט לטריזים. כף כף נדיבה של הקצפת על כל פרוסה וקשט בפולי קפה שוקולד, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפה מצופים שוקולדפולי קפה מצופים שוקולד
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)

מרכיבים

10שרימפס וורידיםפולי קפה מכוסים שוקולד, לקישוטפולי קפה מכוסים שוקולד, לקישוט23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ליקר בטעם קפהליקר בטעם קפה1עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות2חלמונים, קצת מוכיםחלמונים, קצת מוכים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה10שרימפס וורידיםמי קרח, במידת הצורךמי קרח, במידת הצורך23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קפה בעל חוזק משולש או אספרסו מיידיקפה בעל חוזק משולש או אספרסו מיידי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קפה בעל חוזק משולש או אספרסו מיידיקפה בעל חוזק משולש או אספרסו מיידי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצנוברים טחונים דקצנוברים טחונים דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חצי שוקולד, קצוץ גסחצי שוקולד, קצוץ גס591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה לא מלוחה, מקוררת וחותכת לחתיכותחמאה לא מלוחה, מקוררת וחותכת לחתיכות1חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור791 לב מפאלדי טרי אם אפשראינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון1כף. חומץ ביין אדוםביצה שלמהביצה שלמה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.