לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו טארט קפוצ'ינו. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 700 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 53 דקות. אם יש לכם מי קרח, חמאה, חלמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה די רע. מתכונים דומים: קפוצ'ינו, קינוח קפוצ'ינו, ו גלגלי קפוצ'ינו.
הוראות
1
להכנת הקרום: מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס. מנפים את הקמח, הסוכר והמלח לקערת מעבד מזון.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מוסיפים את הצנוברים והחמאה ודופקים עד שהמרקם דומה לקמח תירס גס, בערך 10 עד 15 שניות. כשהמנוע פועל מוסיפים את החלמונים. אם הבצק יבש מכדי ליצור כדור רך בלחיצה, הוסיפו מי קרח 1 כף בכל פעם ודופקים לערבוב. אין לעבד יתר על המידה; אין לעבד את הבצק יותר מ-30 עד 40 שניות לאחר הוספת הנוזלים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מעבירים את הבצק לגיליון נייר שעווה או ניילון. יוצרים את הבצק לעיגול שטוח. הקף בחוזקה בניילון נצמד במקרר לפחות 1 שעה או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
לחץ על הבצק המצונן בתבנית טארט מחורצת בגודל 10 עד 11 אינץ ' והשתמש באצבעות כדי ללחוץ אותו מעל התחתית ומעלה בצד התבנית.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
להתגלגל על הקצוות. השתמש במזלג כדי לדקור את הקליפה בכל רחביה. מכסים ומצננים במשך שעה 1.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
7
אופים במשך 10 עד 12 דקות, רק כדי להגדיר את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מוציאים מהתנור ומרימים בזהירות את נייר הכסף והמשקולות. מחזירים לתנור 8 עד 10 דקות, עד שהקצוות בקושי מתחילים לצבוע. מניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
מכינים את המילוי: בקערת ערבוב מקציפים את הביצה, החלמון ואת 1/4 כוס הסוכר עד שהם מכפילים את נפחם והופכים חיוורים בצבעם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
10
בסיר כפול על אש בינונית ממיסים את השוקולד והחמאה. לאט לאט לטאטא את ליקר וניל עד מעורבב לחלוטין. לאט לאט לטאטא את תערובת הביצים לתוך הדוד כפול לבשל, לטאטא כל הזמן, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(מקרטון)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מסירים את התבנית העליונה מהאש ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
מקציפים את השמנת עם 1 כף סוכר עד שנוצרות פסגות רכות. מזלפים לאט את הקפה ומקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד המצוננת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
13
יוצקים את המילוי לקליפת הטארט, מכסים ומכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות לפני ההגשה, או עד 3 ימים.
14
מכינים את הציפוי: מקציפים את השמנת עם הסוכר עד שנוצרות פסגות רכות. מזלפים לאט את הקפה ומקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
15
להגשה חותכים את הטארט לטריזים. כף כף נדיבה של הקצפת על כל פרוסה וקשט בפולי קפה שוקולד, אם תרצה בכך.
טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.