קושימומחה
מוכן ב53 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט קפוצ'ינו

טארט קפוצ'ינו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו טארט קפוצ'ינו. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 700 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 53 דקות. אם יש לכם מי קרח, חמאה, חלמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה די רע. מתכונים דומים: קפוצ'ינו, קינוח קפוצ'ינו, ו גלגלי קפוצ'ינו.

הוראות

1
להכנת הקרום: מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס. מנפים את הקמח, הסוכר והמלח לקערת מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את הצנוברים והחמאה ודופקים עד שהמרקם דומה לקמח תירס גס, בערך 10 עד 15 שניות. כשהמנוע פועל מוסיפים את החלמונים. אם הבצק יבש מכדי ליצור כדור רך בלחיצה, הוסיפו מי קרח 1 כף בכל פעם ודופקים לערבוב. אין לעבד יתר על המידה; אין לעבד את הבצק יותר מ-30 עד 40 שניות לאחר הוספת הנוזלים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
3
מעבירים את הבצק לגיליון נייר שעווה או ניילון. יוצרים את הבצק לעיגול שטוח. הקף בחוזקה בניילון נצמד במקרר לפחות 1 שעה או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
לחץ על הבצק המצונן בתבנית טארט מחורצת בגודל 10 עד 11 אינץ ' והשתמש באצבעות כדי ללחוץ אותו מעל התחתית ומעלה בצד התבנית.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להתגלגל על הקצוות. השתמש במזלג כדי לדקור את הקליפה בכל רחביה. מכסים ומצננים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
6
מרפדים את הבצק המצונן בנייר כסף או נייר קלף המוחלק בזהירות לכל הפינות. קו עם שעועית יבשה, אורז או משקולות פאי.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
אופים במשך 10 עד 12 דקות, רק כדי להגדיר את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מוציאים מהתנור ומרימים בזהירות את נייר הכסף והמשקולות. מחזירים לתנור 8 עד 10 דקות, עד שהקצוות בקושי מתחילים לצבוע. מניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מכינים את המילוי: בקערת ערבוב מקציפים את הביצה, החלמון ואת 1/4 כוס הסוכר עד שהם מכפילים את נפחם והופכים חיוורים בצבעם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
10
בסיר כפול על אש בינונית ממיסים את השוקולד והחמאה. לאט לאט לטאטא את ליקר וניל עד מעורבב לחלוטין. לאט לאט לטאטא את תערובת הביצים לתוך הדוד כפול לבשל, לטאטא כל הזמן, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
(מקרטון)(מקרטון)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
11
מסירים את התבנית העליונה מהאש ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מקציפים את השמנת עם 1 כף סוכר עד שנוצרות פסגות רכות. מזלפים לאט את הקפה ומקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד המצוננת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
13
יוצקים את המילוי לקליפת הטארט, מכסים ומכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות לפני ההגשה, או עד 3 ימים.
14
מכינים את הציפוי: מקציפים את השמנת עם הסוכר עד שנוצרות פסגות רכות. מזלפים לאט את הקפה ומקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
15
להגשה חותכים את הטארט לטריזים. כף כף נדיבה של הקצפת על כל פרוסה וקשט בפולי קפה שוקולד, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפה מצופים שוקולדפולי קפה מצופים שוקולד
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי

מרכיבים

10קצת קישואים קצוציםפולי קפה מכוסים שוקולד, לקישוטפולי קפה מכוסים שוקולד, לקישוט2קרום: פירורי קרקר גרהםליקר בטעם קפהליקר בטעם קפה11/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי2חלמונים, קצת מוכיםחלמונים, קצת מוכים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה10קצת קישואים קצוציםמי קרח, במידת הצורךמי קרח, במידת הצורך2קרום: פירורי קרקר גרהםקפה בעל חוזק משולש או אספרסו מיידיקפה בעל חוזק משולש או אספרסו מיידי3קרום: פירורי קרקר גרהםקפה בעל חוזק משולש או אספרסו מיידיקפה בעל חוזק משולש או אספרסו מיידי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצנוברים טחונים דקצנוברים טחונים דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק227פלפל האבנרוחצי שוקולד, קצוץ גסחצי שוקולד, קצוץ גס591 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח6קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה לא מלוחה, מקוררת וחותכת לחתיכותחמאה לא מלוחה, מקוררת וחותכת לחתיכות1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור791 לב מפאלדי טרי אם אפשראינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון1כף. חומץ ביין אדוםביצה שלמהביצה שלמה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.