קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט קראמבל פטל

טארט קראמבל פטל
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לאוסף שלך, טארט קראמבל פטל עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.03 $ למנה. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-14 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, חלמונים, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כקינוח. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טארט קראמבל פטל, טארט קראמבל פטל וטארט קראמבל שקדי פטל.

הוראות

1
לציפוי הקינמון: בקערה בינונית מערבבים ומערבבים את הקמח, הקינמון, המלח והג'ינג'ר היבש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ריבת תות או פטל2 כפות ריבת תות או פטל
1 מקל חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוך ל-12 עד 16 פרוסות1 מקל חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוך ל-12 עד 16 פרוסות
חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוכה ל-12 עד 16 פרוסותחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוכה ל-12 עד 16 פרוסות
לחתוך ל-12 עד 16 פרוסותלחתוך ל-12 עד 16 פרוסות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים פנימה את הסוכר החום. מערבבים פנימה את החמאה המומסת ועובדים עם האצבעות עד שהיא הופכת כמו חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3
מעבירים את הציפוי לתבנית אפייה, שוברים אותה לחתיכות קטנות ומקררים בזמן שמכינים את שאר הטארט.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
לבצק הטארט: מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס. בקערה של מעבד מזון מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח ומערבבים בפולסים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוסיפים את החמאה ומקציפים כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
6
מוסיפים את החלמונים ומקציפים עד שהכל מתערבב. אל תעבדי יתר על המידה אחרת הבצק שלך יהיה קשה. משטחים על פיסת ניילון ומקררים. כשהוא צונן וניתן לעבודה, מניחים על פיסת נייר אפייה, מעל הבצק את הצימוקים, מקפלים את הבצק לשניים על הצימוקים ומרדדים לעובי של כ-3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מעבירים לתבנית פשטידה עגולה בגודל 9 אינץ' משומנת. הצימוקים ישקעו לתוך הבצק תוך כדי רידודו. מכסים בשכבת קלף או נייר כסף ומכבידים את הקרום עם שעועית פאי.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
8
אופים את קליפת הטארט עד לקבלת צבע חום בהיר, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מוציאים את שעועית הפאי והקלף ומניחים בצד להתקרר. מנמיכים את התנור ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
למילוי: בקערה בינונית מערבבים את הפטל עם הריבה וגרידת הלימון. בקערה קטנה מערבבים את מיץ הלימון עם הסוכר החום ועמילן התירס ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
יוצקים על הפטל. מערבבים בעדינות כדי לערבב את החומרים מבלי לכתוש את הפטל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
12
מורחים את מלית הפטל על הקרום ומעליו שכבה אחידה של ציפוי קינמון.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
13
מכניסים למרכז התנור ואופים עד שהציפוי נראה אפוי לגמרי והפרי עסיסי, 30 עד 45 דקות. מניחים בצד לצינון לפני שפורסים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור טארט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Juve Y Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava
בצבע זהב בהיר, לקאווה זו ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, באגט קלוי עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. החך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. הקאווה הברוטה הטבעית הזו היא רב-תכליתית ביותר מכיוון שלא הוסיפו מינון, כך שהחומציות והבועות מנקות את החך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, מוסר ים במרינדה במיסו, טונה בציפוי שומשום, צ'יקן טיקה מסאלה וג'מון איבריקו.