אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לאוסף שלך, טארט קראמבל פטל עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.03 $ למנה. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-14 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, חלמונים, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כקינוח. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טארט קראמבל פטל, טארט קראמבל פטל וטארט קראמבל שקדי פטל.
1 מקל חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוך ל-12 עד 16 פרוסות
חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוכה ל-12 עד 16 פרוסות
לחתוך ל-12 עד 16 פרוסות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים פנימה את הסוכר החום. מערבבים פנימה את החמאה המומסת ועובדים עם האצבעות עד שהיא הופכת כמו חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
3
מעבירים את הציפוי לתבנית אפייה, שוברים אותה לחתיכות קטנות ומקררים בזמן שמכינים את שאר הטארט.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
לבצק הטארט: מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס. בקערה של מעבד מזון מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח ומערבבים בפולסים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוסיפים את החמאה ומקציפים כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
6
מוסיפים את החלמונים ומקציפים עד שהכל מתערבב. אל תעבדי יתר על המידה אחרת הבצק שלך יהיה קשה. משטחים על פיסת ניילון ומקררים. כשהוא צונן וניתן לעבודה, מניחים על פיסת נייר אפייה, מעל הבצק את הצימוקים, מקפלים את הבצק לשניים על הצימוקים ומרדדים לעובי של כ-3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מעבירים לתבנית פשטידה עגולה בגודל 9 אינץ' משומנת. הצימוקים ישקעו לתוך הבצק תוך כדי רידודו. מכסים בשכבת קלף או נייר כסף ומכבידים את הקרום עם שעועית פאי.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
תוספות, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
8
אופים את קליפת הטארט עד לקבלת צבע חום בהיר, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מוציאים את שעועית הפאי והקלף ומניחים בצד להתקרר. מנמיכים את התנור ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
למילוי: בקערה בינונית מערבבים את הפטל עם הריבה וגרידת הלימון. בקערה קטנה מערבבים את מיץ הלימון עם הסוכר החום ועמילן התירס ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עם 50 קלוריות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
כסף ללא נעליים
ריבה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
יוצקים על הפטל. מערבבים בעדינות כדי לערבב את החומרים מבלי לכתוש את הפטל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריות
12
מורחים את מלית הפטל על הקרום ומעליו שכבה אחידה של ציפוי קינמון.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
13
מכניסים למרכז התנור ואופים עד שהציפוי נראה אפוי לגמרי והפרי עסיסי, 30 עד 45 דקות. מניחים בצד לצינון לפני שפורסים.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור טארט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Juve Y Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava
בצבע זהב בהיר, לקאווה זו ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, באגט קלוי עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. החך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. הקאווה הברוטה הטבעית הזו היא רב-תכליתית ביותר מכיוון שלא הוסיפו מינון, כך שהחומציות והבועות מנקות את החך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, מוסר ים במרינדה במיסו, טונה בציפוי שומשום, צ'יקן טיקה מסאלה וג'מון איבריקו.