טארט קראמבל פטל
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לאוסף שלך, טארט קראמבל פטל עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.03 $ למנה. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-14 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, חלמונים, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כקינוח. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טארט קראמבל פטל, טארט קראמבל פטל וטארט קראמבל שקדי פטל.
הוראות
לציפוי הקינמון: בקערה בינונית מערבבים ומערבבים את הקמח, הקינמון, המלח והג'ינג'ר היבש.
מערבבים פנימה את הסוכר החום. מערבבים פנימה את החמאה המומסת ועובדים עם האצבעות עד שהיא הופכת כמו חול רטוב.
מעבירים את הציפוי לתבנית אפייה, שוברים אותה לחתיכות קטנות ומקררים בזמן שמכינים את שאר הטארט.
לבצק הטארט: מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס. בקערה של מעבד מזון מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח ומערבבים בפולסים.
מוסיפים את החמאה ומקציפים כמה פעמים.
מוסיפים את החלמונים ומקציפים עד שהכל מתערבב. אל תעבדי יתר על המידה אחרת הבצק שלך יהיה קשה. משטחים על פיסת ניילון ומקררים. כשהוא צונן וניתן לעבודה, מניחים על פיסת נייר אפייה, מעל הבצק את הצימוקים, מקפלים את הבצק לשניים על הצימוקים ומרדדים לעובי של כ-3/4 אינץ'.
מעבירים לתבנית פשטידה עגולה בגודל 9 אינץ' משומנת. הצימוקים ישקעו לתוך הבצק תוך כדי רידודו. מכסים בשכבת קלף או נייר כסף ומכבידים את הקרום עם שעועית פאי.
אופים את קליפת הטארט עד לקבלת צבע חום בהיר, 15 עד 20 דקות.
מוציאים את שעועית הפאי והקלף ומניחים בצד להתקרר. מנמיכים את התנור ל-350 מעלות F.
למילוי: בקערה בינונית מערבבים את הפטל עם הריבה וגרידת הלימון. בקערה קטנה מערבבים את מיץ הלימון עם הסוכר החום ועמילן התירס ומערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים על הפטל. מערבבים בעדינות כדי לערבב את החומרים מבלי לכתוש את הפטל.
מורחים את מלית הפטל על הקרום ומעליו שכבה אחידה של ציפוי קינמון.
מכניסים למרכז התנור ואופים עד שהציפוי נראה אפוי לגמרי והפרי עסיסי, 30 עד 45 דקות. מניחים בצד לצינון לפני שפורסים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור טארט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Juve Y Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![Juve Y Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava]()
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava
בצבע זהב בהיר, לקאווה זו ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, באגט קלוי עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. החך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. הקאווה הברוטה הטבעית הזו היא רב-תכליתית ביותר מכיוון שלא הוסיפו מינון, כך שהחומציות והבועות מנקות את החך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, מוסר ים במרינדה במיסו, טונה בציפוי שומשום, צ'יקן טיקה מסאלה וג'מון איבריקו.