קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט קרם קוקוס

טארט קרם קוקוס
גשו לסופר וקנו קרם, קרם מעורבב היטב של קוקוס כגון קוקו lópez, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארט קרם קוקוס, טארט קרם קוקוס תות, ו עוגת דובדבנים וקרם קוקוס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
2
Pulse פירורי עוגיות, קוקוס, וחמאה במעבד מזון עד קוקוס הוא טחון דק, ולאחר מכן לחץ באופן שווה על החלק התחתון למעלה בצד של מחבת טארט.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים באמצע התנור עד הזהב, על 16 דקות, ואז מגניב לחלוטין במחבת על מתלה.
1
מערבבים יחד חלב קורנפלור עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2
מביאים שמנת כבדה וקרם קוקוס לרתיחה בסיר כבד מעל חום מתון, מטאטא מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3
תערובת קורנפלור Whisk, ולאחר מכן להוסיף קרם בזרם, לטאטא. מרתיחים פודינג, מקציפים כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום ומיד לטאטא ביצים תמצית קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים פודינג לתוך קרום מקורר וחלק העליון. לכסות פודינג עם סיבוב של נייר שעווה (כדי למנוע עור להיווצר) מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה. צ ' יל טארט עד סט, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1
הכה יחד שמנת, שמנת חמוצה, וסוכר עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר נייר שעווה מן טארט קרם להפיץ באופן שווה על טארט.
מרכיבים שתצטרך
1
* טארט (ללא ציפוי שמנת) ניתן להתקרר עד 8 שעות (הקרום יתחיל לרכך אם מקורר יותר). * טארט ניתן עקף עם קצפת 2 שעות קדימה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך