טארט קרם קוקוס
גשו לסופר וקנו קרם, קרם מעורבב היטב של קוקוס כגון קוקו lópez, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארט קרם קוקוס, טארט קרם קוקוס תות, ו עוגת דובדבנים וקרם קוקוס.
הוראות
Pulse פירורי עוגיות, קוקוס, וחמאה במעבד מזון עד קוקוס הוא טחון דק, ולאחר מכן לחץ באופן שווה על החלק התחתון למעלה בצד של מחבת טארט.
אופים באמצע התנור עד הזהב, על 16 דקות, ואז מגניב לחלוטין במחבת על מתלה.
מערבבים יחד חלב קורנפלור עד מעורבב היטב.
מביאים שמנת כבדה וקרם קוקוס לרתיחה בסיר כבד מעל חום מתון, מטאטא מדי פעם.
תערובת קורנפלור Whisk, ולאחר מכן להוסיף קרם בזרם, לטאטא. מרתיחים פודינג, מקציפים כל הזמן, 1 דקה.
הסר מהחום ומיד לטאטא ביצים תמצית קוקוס.
יוצקים פודינג לתוך קרום מקורר וחלק העליון. לכסות פודינג עם סיבוב של נייר שעווה (כדי למנוע עור להיווצר) מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה. צ ' יל טארט עד סט, לפחות 4 שעות.
הכה יחד שמנת, שמנת חמוצה, וסוכר עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
הסר נייר שעווה מן טארט קרם להפיץ באופן שווה על טארט.
* טארט (ללא ציפוי שמנת) ניתן להתקרר עד 8 שעות (הקרום יתחיל לרכך אם מקורר יותר). * טארט ניתן עקף עם קצפת 2 שעות קדימה ומקורר.