טארט שוקולד ופקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל שוקולד ועוגות פקאן. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 113 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, שוקולד צ'יפס, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: טארט פקאן, Tartlets Fudgy Pecan, ו טארט פקאן ריבת חמאה.
הוראות
מערבבים חמאה רכה וגבינת שמנת בקערה עד חלקה. מערבבים בקמח, קצת בכל פעם, סוכר של ממתקים ומלח 1/8 כפית. טופס בצק לדיסק. מכסים בניילון נצמד; מקררים לפחות 3 שעות.
מחממים את התנור ל-325 ° F. מחלקים את הבצק ל-24 כדורים; לוחצים לשני מיני מאפינס מיני כוסות 12, דוחפים את הבצק מעל הקצוות. להכניס למקרר.
מערבבים סוכר חום, שוקולד, ביצה, חמאה מומסת, וניל ומלח 1/8 כפית בקערה עד בשילוב. מחלקים חצי פקאן בין כוסות מאפין; העליון עם תערובת סוכר חום; מפזרים הנותרים פקאנים על גבי.
אופים 20 דקות או עד שהבצק מוזהב קלות בקצוות.
בואו נשב 5 דקות. הפעל קצה של סכין סביב קצוות כוס כדי לשחרר.
הסר כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד; להעביר מתלים חוט להתקרר לחלוטין.