קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שוקולד לבן פטל אדום-זהב

טארט שוקולד לבן פטל אדום-זהב
המתכון אדום-זהב פטל שוקולד לבן טארט יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בסביבה 45 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מיץ לימון, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו טארט פטל שוקולד לבן, עוגת שוקולד פטל לבנה מעורבבת, ו שוקולד לבן-טארט פטל עם שקדים ופיסטוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון או בלנדר, לערבב שקדים עם 2 כפות סוכר עד הקרקע דק; אם באמצעות בלנדר, מערבולת חצי התערובת בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים תערובת אגוז לתוך מחבת טארט 9 אינץ ' עם שפה נשלפת.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
מוסיפים חמאה ומשפשפים באצבעות עד שהתערובת יוצרת פירורים עדינים. לחץ על תערובת אגוז באופן שווה על הצד התחתון ומעלה של פאן עד סומק עם שפה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים את הקרום בתנור 325 עד לזהב כהה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מורחים בתחתית קרום עם ריבה. מגניב על מדף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ריבהריבה
6
במחבת 1 עד 2 ליטר מעל חום בינוני, מערבבים קרם ושוקולד עד נמס בצורה חלקה, על 2 דקות. מערבבים מיץ לימון תמצית שקדים. כף שווה לקרום.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
צ ' יל טארט עד מילוי הוא המשרד לגעת, 1 עד 1 1/4 שעות.
8
מסדרים פטל אדום בשכבה אחת על מילוי.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
9
במעבד מזון או בלנדר, מערבולת פטל זהוב, הנותרים 2 כפות סוכר וליקר עד מטוהר בצורה חלקה. הקש תערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה; להשליך זרעים. באופן שווה להפיץ רוטב פטל זהוב במרכז צלחות קינוח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
(מקרטון)(מקרטון)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
הסר מסגרת מחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
חותכים טארט לתוך טריזים ומניחים טריז ברוטב על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Schloss Vollrads Riesling Spatlese עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.