קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שוקולד לבן פטל אדום-זהב

טארט שוקולד לבן פטל אדום-זהב
המתכון אדום-זהב פטל שוקולד לבן טארט יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בסביבה 45 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מיץ לימון, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו טארט פטל שוקולד לבן, עוגת שוקולד פטל לבנה מעורבבת, ו שוקולד לבן-טארט פטל עם שקדים ופיסטוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון או בלנדר, לערבב שקדים עם 2 כפות סוכר עד הקרקע דק; אם באמצעות בלנדר, מערבולת חצי התערובת בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים תערובת אגוז לתוך מחבת טארט 9 אינץ ' עם שפה נשלפת.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
מוסיפים חמאה ומשפשפים באצבעות עד שהתערובת יוצרת פירורים עדינים. לחץ על תערובת אגוז באופן שווה על הצד התחתון ומעלה של פאן עד סומק עם שפה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים את הקרום בתנור 325 עד לזהב כהה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מורחים בתחתית קרום עם ריבה. מגניב על מדף.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ריבהריבה
6
במחבת 1 עד 2 ליטר מעל חום בינוני, מערבבים קרם ושוקולד עד נמס בצורה חלקה, על 2 דקות. מערבבים מיץ לימון תמצית שקדים. כף שווה לקרום.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
צ ' יל טארט עד מילוי הוא המשרד לגעת, 1 עד 1 1/4 שעות.
8
מסדרים פטל אדום בשכבה אחת על מילוי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
9
במעבד מזון או בלנדר, מערבולת פטל זהוב, הנותרים 2 כפות סוכר וליקר עד מטוהר בצורה חלקה. הקש תערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה; להשליך זרעים. באופן שווה להפיץ רוטב פטל זהוב במרכז צלחות קינוח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
(מקרטון)(מקרטון)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
הסר מסגרת מחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
חותכים טארט לתוך טריזים ומניחים טריז ברוטב על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Schloss Vollrads Riesling Spatlese עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.