קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שוקולד עם קרום אגוז

טארט שוקולד עם קרום אגוז
טארט שוקולד עם קרום אגוז יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap מגיש 10 . גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, חלמונים ביצה, קוניאק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טארט שוקולד בייגלה, שוקולד ועוגת אגוזים מעורבבים בקרום עוגיות, ו טארט דלעת שוקולד עם קרום Gingersnap (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, מערבולת אגוזי מלך, צנוברים, ו 1/2 כוס סוכר עד האגוזים הם הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
יוצקים למחבת טארט 9 אינץ ' עם שפה נשלפת. במדד זכוכית 2 כוס, להמיס 1/4 כוס חמאה בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה( 100%), 20 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הוסף חמאה מומסת לתערובת אגוז ולשפשף עם האצבעות שלך כדי להתמזג. לחץ על תערובת באופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת. הגדר מחבת על נייר מצופה 12-על ידי 15 אינץ ' תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים בתנור רגיל או הסעה 325 עד הקרום מתחיל חום סביב הקצוות, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בינתיים, קוצצים חצי מהשוקולד לחתיכות 1/2 אינץ ' ומניחים בצד. קוצצים דק שוקולד שנותר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6
במדד הזכוכית, לשלב הנותרים 1/4 כוס חמאה, לחתוך לחתיכות קטנות, עם שוקולד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
7
מחממים בתנור מיקרוגל בחצי כוח (50%) עד שהשוקולד רך, 30 עד 45 שניות. מערבבים עד התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בקערה עם מיקסר במהירות גבוהה, לנצח חלמונים ביצה, הנותרים 3 כפות סוכר, קוניאק, תמצית שקדים עד התערובת הופכת צהוב חיוור, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
קוניאקקוניאק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים תערובת חמאת שוקולד ומכים להתמזג. מערבבים בשוקולד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
10
לגרד לתוך קרום אגוז חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
11
אופים בתנור רגיל או הסעה 325 עד מילוי בקושי מתנועע כאשר מחבת הוא מזועזע בעדינות, על 15 דקות. הגדר על מתלה עד חם או קר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
כדי לשרת, להסיר את השפה; אבק טארט קלות עם קקאו לחתוך פלחי.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז