טארט תאנה ופטל עם דבש ערמון
מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו דבש ערמון, פטל, עלי דפנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת פירות פטל, דבש וגלידת פטל, טורט תאנה ופטל טרי עם דבש, ו טארט קרם פטל עם דבש לבנדר (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לשלב את הקמח עם סוכר, מלח גרידת לימון ודופק להתמזג.
מוסיפים את החמאה ואת השמנת ואת הדופק עד התערובת דומה אפונה קטנה.
מפזרים את מי הקרח על התערובת ואת הדופק עד שהוא מתחיל לבוא יחד. לגרד את הבצק החוצה על משטח עבודה ללוש בעדינות כמה פעמים. לטפוח את הבצק לדיסק שטוח, לכסות עם ניילון לעטוף להכניס למקרר עד מקורר ביסודיות, על 1 שעה.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק החוצה לסיבוב 14 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'.
להעביר את הסיבוב למחבת טארט 12 אינץ ' עם תחתית נשלפת, בעדינות לחיצה עליו על החלק התחתון למעלה בצד מבלי למתוח. חותכים את כל בצק עודף תיקון כל סדקים עם שאריות. להכניס למקרר עד המשרד, כ -30 דקות.
קו פגז טארט עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים במשך כ 40 דקות, עד פגז טארט מוגדר. בזהירות להסיר את רדיד ומשקולות ולאפות את הקליפה עד חום זהוב בכל רחבי, על 25 דקות יותר.
מסדרים את התאנים בעמידה במעגלים קונצנטריים בקליפה טארט; נקודה עם פטל.
מפזרים את הסוכר ואת טפטוף עם הדבש. הכנס את עלי המפרץ. לפזר את רוזמרין על גבי ואופים במשך 30 דקות, עד פירות החלו לשחרר את המיצים שלהם.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, לחתוך טריזים ומעליהם גלידת יין אדום מתוק.