טארט תות מתוק יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה 608 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תותים, סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור יום האם. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו טארט תות, טארט תות, ו עוגת גבינה תות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את התותים ו 3 כפות של הסוכר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תותים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
תן את התותים macerate בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תותים
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מסדרים 6 מחבתות טרטלט בודדות עם תחתית נשלפת על תבנית אפייה. לרסס את מחבתות הטרטלט עם ספריי בישול nonstick. מערבבים את הקרקרים מריה ואת piloncillo במעבד עד פירורים גס טופס.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
Panela
קרקרים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
5
מוסיפים את החמאה ומעבדים עד שהפירורים מתחברים. לחץ את הפירורים לתוך מחבתות טרטלט מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
6
אופים עד פגזי הטרטלט הם חום זהוב, על 10 דקות. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות טרטלט
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים את גבינת השמנת ואת השמנת החמוצה בקערה קטנה, עד פלאפי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
שמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
8
הוסף את 1/2 הנותרים כוס סוכר שוט עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
9
מוסיפים את ציפוי אבקת ההצלפה ואת השוט עד רך מאוד.
10
מסננים את כל אבל 2 כפות של נוזל macerating מן התותים. מקפלים את התותים ואת שמורות 2 כפות של נוזל לתוך תערובת הקרם. כפית את המילוי על tartlets, חלוקת שווה. עוגות ניתן להכין 1 יום קדימה, מכוסה ומקורר