טארט תות מתוק
טארט תות מתוק יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה 608 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תותים, סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור יום האם. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו טארט תות, טארט תות, ו עוגת גבינה תות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את התותים ו 3 כפות של הסוכר בקערה קטנה.
תן את התותים macerate בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מסדרים 6 מחבתות טרטלט בודדות עם תחתית נשלפת על תבנית אפייה. לרסס את מחבתות הטרטלט עם ספריי בישול nonstick. מערבבים את הקרקרים מריה ואת piloncillo במעבד עד פירורים גס טופס.
מוסיפים את החמאה ומעבדים עד שהפירורים מתחברים. לחץ את הפירורים לתוך מחבתות טרטלט מוכן.
אופים עד פגזי הטרטלט הם חום זהוב, על 10 דקות. מגניב לגמרי.
באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים את גבינת השמנת ואת השמנת החמוצה בקערה קטנה, עד פלאפי.
הוסף את 1/2 הנותרים כוס סוכר שוט עד בשילוב היטב.
מוסיפים את ציפוי אבקת ההצלפה ואת השוט עד רך מאוד.
מסננים את כל אבל 2 כפות של נוזל macerating מן התותים. מקפלים את התותים ואת שמורות 2 כפות של נוזל לתוך תערובת הקרם. כפית את המילוי על tartlets, חלוקת שווה. עוגות ניתן להכין 1 יום קדימה, מכוסה ומקורר