לטארטס תפוחי בורבון בייקון דורשים כשעה ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 169 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 47 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם בצק עלים, קינמון טחון, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מיני טארטי תפוחים מתובלים עם שוקולד , תנורי Wildwood Ovens Bourbon Apple Glazed Cedar Plank Salmon , וטארטס קוקוס שוקולד .
הוראות
1
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
פרסקו קווסו, מפורר, להגשה
2
שים רשת אפייה על תבנית אפייה. מרססים את המתלה בספריי בישול נון-סטיק ומניחים את הבייקון על המדף בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף כמון טחון (בערך כף יד)
ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
2 פלפלי ג'לפנו גדולים, זרעים וקצוצים, להגשה
3
מפזרים 1/2 מהסוכר הגולמי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמי
4
מכניסים את התבנית לתנור ואופים 8 דקות. הופכים את הבייקון ומפזרים עליו את יתרת הסוכר. מחזירים לתנור ואופים עד שהבייקון שחום ופריך, עוד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
4 אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים ל-1/8
מוציאים את הבייקון מהרשת, מעבירים לצלחת ומניחים בצד להתקרר לחלוטין. לאחר שהתקרר, שוברים את הבייקון המסוכר לרסיסים קטנים לשימוש לקישוט על הטארטים ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
6
פותחים את בצק העלים על משטח מקומח קלות ומרדדים מעט את הדף. בעזרת חותכן ביסקוויטים עגול בגודל 2 אינץ', גזרו 24 עיגולים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
מניחים את העיגולים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. למעלה עם רשת אפייה כדי לשמור על אחידות העגולות ואחידות בזמן האפייה.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
2 פלפלי ג'לפנו גדולים, זרעים וקצוצים, להגשה
פרסקו קווסו, מפורר, להגשה
8
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגיות מזהיבות, כ-12 דקות. בסיום מוציאים אותם מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
פרסקו קווסו, מפורר, להגשה
9
בקערה בינונית, מוסיפים את קוביות התפוחים ומערבבים עם מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)
10
מוסיפים לתפוחים את הקינמון, סירופ המייפל, 1/4 כוס בורבון, חמאה וסוכר חום ומערבבים לאיחוד. במחבת גדולה מחממים את תערובת התפוחים על אש בינונית-נמוכה. מבשלים עד שהתפוחים רכים והנוזל מסמיך, כ-10 עד 12 דקות. מניחים בצד לצינון.