קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

קוק או וין סיר איטי סגנון

קוק או וין סיר איטי סגנון
סגנון בישול איטי של קוק או וין עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 350 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. צאו לחנות ואספו ציר עוף, שום, מלח ופלפל גרוס, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 44%. ציון זה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סיר איטי קוק או וין, סיר איטי קוק או וין, ו סיר איטי קוק או וין.

הוראות

1
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. עובדים בקבוצות, מבשלים חזה עוף בשמן חם עד להשחמה משני הצדדים, 4 עד 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מעבירים עוף שחום לסיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
3
מבשלים בייקון באותה מחבת, הופכים מדי פעם, על אש בינונית עד להשחמה אחידה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מעבירים בייקון לסיר האיטי.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
5
מערבבים יין אדום, ציר עוף, שום, רוזמרין, עלה דפנה, מלח ופלפל לסיר האיטי.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
עלי דפנהעלי דפנה
יין אדוםיין אדום
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
6
מבשלים תערובת עוף בסיר האיטי המוגדר לנמוך עד שהעוף רך, 4 עד 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי

יין מומלץ: אדום בורגונדי, פינו נואר, בוז ' ולה

בורדו אדום, פינו נואר ובוז ' ולה הם הבחירות המובילות שלי לקוק או וין. הבורגונדי האדום הוא המסורתי ביותר, אך בוז ' ולה גדל בקרבת מקום ובדרך כלל פחות יקר. באמת כל אדום צרפתי יבש יעשה! יין אחד שאתה יכול לנסות הוא רוז סיגלס עם פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -12 דולר.
שושנת כוס הים של פינו נואר
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.