טארט תפוחים מצופה דק עם אבקת צ'יפוטלה
המתכון טארט תפוח מצופה דק עם אבקת צ'יפוטלה צ' ילי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 5 דקות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 78 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציפורן הקרקע, מיץ לימון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. נסו טארט תפוחים צרפתי דק, אבקת צ'ילי, ו אבקת צ'ילי קלה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את הקמח עם חצי כפית מלח.
מוסיפים את קוביות החמאה הצוננות ומשתמשים בחותך מאפה או במזלג כדי לעבוד את החמאה לתוך הקמח, ויוצרים פירור אפילו. תעבוד מהר כדי שהחמאה תישאר קרה.
טפטוף מעל 3 כפות של מי קרח ומערבבים במהירות עם מזלג, להיזהר לא overmix. הבצק לא יכול לבוא יחד לחלוטין; זה בסדר. עם זאת, אם הבצק מרגיש יבש במיוחד, טפטוף מעל עד 1 כף נוספת של מי קרח.
מניחים את הבצק במרכז גיליון גדול של ניילון נצמד. משוך את הקצוות של לעטוף פלסטיק סביב הבצק, לחיצה על הבצק לתוך דיסק. לאטום בחוזקה ומקרר עד צונן, לפחות 1 שעה.בזמן שהבצק מתקרר, ממלאים חצי קערה בינונית במים ומוסיפים את מיץ הלימון. מקלפים את התפוחים ומחציתם לאורך. ליבת התפוחים עם סכין חדה או baller מלון לקצץ את הקצוות.
מניחים את התפוחים במים חומציים כפי שהם קלופים גזוז כך שהם לא חומים.
חותכים את התפוחים לאורכו לפרוסות דקות מאוד (1-6 אינץ'), וחוזרים למים.
מחממים את התנור ל 375 מעלות.
מפזרים משטח העבודה שלך בנדיבות עם קמח.
מרדדים את הבצק לתוך מעגל 11 אינץ'; הבצק יהיה על שמונה אינץ ' עבה. בזהירות להעביר למחבת אפייה nonstick, rimmed.הפעל את הקצה החיצוני של מעגל הבצק כדי ליצור שפה של חצי אינץ'. השתמש ב tines של מזלג ללחוץ את השפה למקומו לדקור את טארט בכמה מקומות.
מסננים את התפוחים, מנערים אותם במרץ כדי להסיר עודפי מים. מניחים את התפוחים על מגבת כלים לייבוש. מסדרים מעגל של פרוסות תפוח חופפות בקצה הרחוק של הבצק.
הוסף מעגל שני בתוך הראשון ושלישי בתוך השני. לסיים עם מעגל קטן של תפוחים במרכז. אסור לך להשתמש בכל התפוחים.באמצעות מברשת מאפה, מעיל את התפוחים ואת השפה החיצונית של הבצק עם 3 כפות של חמאה מומסת. בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר, קינמון, ציפורן, אגוז מוסקט, אבקת צ ' יפוטלה ונותרת כפית שמינית של מלח.
מפזרים את התערובת על התפוחים.
אופים את הטארט עד התפוחים רכים ואת הקרום הוא חום זהוב, 40 עד 45 דקות.
העברה למתלה להתקרר במשך 5 דקות. מניחים את הטארט על צלחת הגשה ומברישים בעדינות את החלק העליון עם ג ' לי הפלפל החם.
חותכים את הטארט לתוך טריזים ומגישים מיד.