קושיבינוני
מוכן ב5 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

טארט תפוחים מצופה דק עם אבקת צ'יפוטלה

טארט תפוחים מצופה דק עם אבקת צ'יפוטלה
המתכון טארט תפוח מצופה דק עם אבקת צ'יפוטלה צ' ילי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 5 דקות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 78 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציפורן הקרקע, מיץ לימון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. נסו טארט תפוחים צרפתי דק, אבקת צ'ילי, ו אבקת צ'ילי קלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את הקמח עם חצי כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את קוביות החמאה הצוננות ומשתמשים בחותך מאפה או במזלג כדי לעבוד את החמאה לתוך הקמח, ויוצרים פירור אפילו. תעבוד מהר כדי שהחמאה תישאר קרה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
3
טפטוף מעל 3 כפות של מי קרח ומערבבים במהירות עם מזלג, להיזהר לא overmix. הבצק לא יכול לבוא יחד לחלוטין; זה בסדר. עם זאת, אם הבצק מרגיש יבש במיוחד, טפטוף מעל עד 1 כף נוספת של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
מניחים את הבצק במרכז גיליון גדול של ניילון נצמד. משוך את הקצוות של לעטוף פלסטיק סביב הבצק, לחיצה על הבצק לתוך דיסק. לאטום בחוזקה ומקרר עד צונן, לפחות 1 שעה.בזמן שהבצק מתקרר, ממלאים חצי קערה בינונית במים ומוסיפים את מיץ הלימון. מקלפים את התפוחים ומחציתם לאורך. ליבת התפוחים עם סכין חדה או baller מלון לקצץ את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לשימור,לשימור,
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
מלוןמלון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מניחים את התפוחים במים חומציים כפי שהם קלופים גזוז כך שהם לא חומים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
חותכים את התפוחים לאורכו לפרוסות דקות מאוד (1-6 אינץ'), וחוזרים למים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
מחממים את התנור ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מפזרים משטח העבודה שלך בנדיבות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
9
מרדדים את הבצק לתוך מעגל 11 אינץ'; הבצק יהיה על שמונה אינץ ' עבה. בזהירות להעביר למחבת אפייה nonstick, rimmed.הפעל את הקצה החיצוני של מעגל הבצק כדי ליצור שפה של חצי אינץ'. השתמש ב tines של מזלג ללחוץ את השפה למקומו לדקור את טארט בכמה מקומות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
מסננים את התפוחים, מנערים אותם במרץ כדי להסיר עודפי מים. מניחים את התפוחים על מגבת כלים לייבוש. מסדרים מעגל של פרוסות תפוח חופפות בקצה הרחוק של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
11
הוסף מעגל שני בתוך הראשון ושלישי בתוך השני. לסיים עם מעגל קטן של תפוחים במרכז. אסור לך להשתמש בכל התפוחים.באמצעות מברשת מאפה, מעיל את התפוחים ואת השפה החיצונית של הבצק עם 3 כפות של חמאה מומסת. בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר, קינמון, ציפורן, אגוז מוסקט, אבקת צ ' יפוטלה ונותרת כפית שמינית של מלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לשימור,לשימור,
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מפזרים את התערובת על התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
13
אופים את הטארט עד התפוחים רכים ואת הקרום הוא חום זהוב, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
העברה למתלה להתקרר במשך 5 דקות. מניחים את הטארט על צלחת הגשה ומברישים בעדינות את החלק העליון עם ג ' לי הפלפל החם.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לי פלפלג ' לי פלפל
15
חותכים את הטארט לתוך טריזים ומגישים מיד.