קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט תפוחים קרמל

טארט תפוחים קרמל
טארט תפוחים קרמל הוא קינוח המגיש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 458 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם מיץ לימון, אבקת סוכר, תפוחים זהובים טעימים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 17%, המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: טארט תפוחים קרמל, טארט גלידת תפוחים-קרמל, ו טארט גלידת תפוחים-קרמל.

הוראות

1
מכינים את קרום העוגה לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
2
מרדדים את הבצק בין 2 חתיכות נייר שעווה לעובי 1/4 אינץ'. הפוך מחבת טפלון תחתית כבדה בגודל 10 אינץ ' מעל הבצק, עקוב אחר הקצה החיצוני של התבנית וקצץ את העודפים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מניחים את בצק הפאי על מגש סדין, מכסים אותו בניילון ומכניסים למקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
5
פורסים כל תפוח ב -2 ומניחים את החצאים בקערת מים עם מעט מיץ לימון כדי שלא ישחימו. בקערה קטנה שלבו את הסוכר עם 2 כפיות תבלין פאי דלעת והמלח.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
6
שים את אותה מחבת המשמשת למדידת קרום הפאי, על אש בינונית-גבוהה, והוסף את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מפזרים 3/4 מתערובת הסוכר על החמאה המומסת. מסדרים את חצאי התפוחים בצד שטוח כלפי מטה בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מפזרים את יתרת הסוכר על התפוחים. מבשלים עד שסירופ הקרמל הופך לצבע חום זהוב עמוק, כ -15 דקות. מסדרים בזהירות את קרום הפאי המצונן מעל החלק העליון של התפוחים המבושלים ומשתמשים במרית כדי להכניס את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
מכניסים את המחבת לתנור ואופים עד שהקרום מבושל וצבעו חום מעט, בערך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מוציאים את המחבת מהתנור ונותנים לה לעמוד כ -5 דקות ואז הופכים את הפשטידה על מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
11
בקערה בינונית, בעזרת מערבל ידני במהירות בינונית, מקציפים את השמנת הכבדה עם סוכר הקונדיטורים ואת 1/2 כפית תבלין פאי הדלעת שנותרה עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
12
מגישים את הטארט החם על צלחות אישיות עם כף קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "