טארט תפוחים קרמל
טארט תפוחים קרמל הוא קינוח המגיש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 458 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם מיץ לימון, אבקת סוכר, תפוחים זהובים טעימים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 17%, המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: טארט תפוחים קרמל, טארט גלידת תפוחים-קרמל, ו טארט גלידת תפוחים-קרמל.
הוראות
מכינים את קרום העוגה לפי הוראות החבילה.
מרדדים את הבצק בין 2 חתיכות נייר שעווה לעובי 1/4 אינץ'. הפוך מחבת טפלון תחתית כבדה בגודל 10 אינץ ' מעל הבצק, עקוב אחר הקצה החיצוני של התבנית וקצץ את העודפים.
מניחים את בצק הפאי על מגש סדין, מכסים אותו בניילון ומכניסים למקרר.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
פורסים כל תפוח ב -2 ומניחים את החצאים בקערת מים עם מעט מיץ לימון כדי שלא ישחימו. בקערה קטנה שלבו את הסוכר עם 2 כפיות תבלין פאי דלעת והמלח.
שים את אותה מחבת המשמשת למדידת קרום הפאי, על אש בינונית-גבוהה, והוסף את החמאה.
מפזרים 3/4 מתערובת הסוכר על החמאה המומסת. מסדרים את חצאי התפוחים בצד שטוח כלפי מטה בתבנית.
מפזרים את יתרת הסוכר על התפוחים. מבשלים עד שסירופ הקרמל הופך לצבע חום זהוב עמוק, כ -15 דקות. מסדרים בזהירות את קרום הפאי המצונן מעל החלק העליון של התפוחים המבושלים ומשתמשים במרית כדי להכניס את הקצוות.
מכניסים את המחבת לתנור ואופים עד שהקרום מבושל וצבעו חום מעט, בערך 15 עד 20 דקות.
מוציאים את המחבת מהתנור ונותנים לה לעמוד כ -5 דקות ואז הופכים את הפשטידה על מגש הגשה.
בקערה בינונית, בעזרת מערבל ידני במהירות בינונית, מקציפים את השמנת הכבדה עם סוכר הקונדיטורים ואת 1/2 כפית תבלין פאי הדלעת שנותרה עד שנוצרות פסגות רכות.
מגישים את הטארט החם על צלחות אישיות עם כף קצפת.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "