טארט תרד פטריות ללא קרום
ניתן להכין את טארט תרד פטריות ללא קרום תוך כ-50 דקות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 211 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש בצל, פטריות, תערובת גבינה מקסיקנית וחלב. 1 אדם התרשמו מתכון זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספונקולרי של 91%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קיש תרד ופטריות ללא קרום, קיש תרד ופטריות ללא קרום, ו קיש תרד ופטריות ללא קרום.
הוראות
מעיל 9 אינץ'. צלחת עוגה עם תרסיס בישול.
מפזרים תחתית ודפנות עם פירורי לחם; לנער את העודפים. הניחו את הצלחת בצד.
במחבת טפלון הקפיצו פטריות ובצל בשמן למשך 12-14 דקות או עד שכל הנוזלים התאדו.
מסירים מהאש; מערבבים תרד.
בקערה שלבו את החלב, תחליף הביצה, המלח והפלפל. מערבבים פנימה את תערובת התרד, 1 כוס תערובת גבינה מקסיקנית וגבינת פרמזן.
יוצקים לתוך צלחת עוגה מוכנה.
אופים בחום של 350 אפים למשך 35-40 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה.
מפזרים את הגבינה שנותרה סביב קצה הטארט.
הניחו לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
להתחיל בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.