קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

טארטות עגבניות וגבינת עיזים

טארטות עגבניות וגבינת עיזים
ניתן להכין את המתכון טארטות עגבניות וגבינת עיזים בסביבות 55 דקות. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 71 גרם שומן, ובסך הכל 993 קלוריות. 2357 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת עיזים שום ועשב, עגבנייה, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 86%, המנה הזו מדהימה. נסו עגבניות וגבינות עיזים, טארטות עגבניות וגבינת עיזים, ו עוגות עגבניות, בצל וגבינת עיזים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
קפלו דף בצק עלים על משטח מקומח קלות וגלגלו אותו קלות לריבוע בגודל 11 על 11 אינץ'. בעזרת צלוחית ברוחב 6 אינץ ' או חפץ עגול אחר כמדריך, חותכים 2 עיגולים מגליון בצק העלים, וזורקים את השאריות. חזור על הפעולה עם דף המאפה השני כדי ליצור 4 עיגולים בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מניחים את עיגולי המאפה על 2 תבניות גיליון מרופדות בנייר אפייה ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית עד נמוכה ומוסיפים את הבצל והשום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
קולים במשך 15 עד 20 דקות, תוך ערבוב תדיר, עד שהבצל צולע וכמעט ולא נותרה לחות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, היין והטימין וממשיכים לבשל עוד 10 דקות, עד שהבצל משחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מסירים מהאש.
9
בעזרת סכין חיתוך חדה, ציון גבול ברוחב 1/4 אינץ ' סביב כל עיגול מאפה. דוקרים את המאפה בתוך קווי הניקוד בעזרת שיני מזלג ומפזרים כף פרמזן מגוררת על כל סיבוב, ונשארים בתוך הגבול הבקיע.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
מניחים 1/4 מתערובת הבצל על כל עיגול, שוב נשארים בתוך הקצה הבקיע. מפוררים 1 גרם גבינת עיזים על גבי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
מניחים פרוסת עגבנייה במרכז כל טארט.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
12
מברישים את העגבנייה קלות בשמן זית ומפזרים בזיליקום, מלח ופלפל. לבסוף, פזרו 4 או 5 רסיסי פרמזן על כל טארט.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
13
אופים 20 עד 25 דקות, עד שהמאפה מזהיב. תבנית הסדין התחתונה עשויה להזדקק למספר דקות נוספות בתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מגישים חם או חם.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "