קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

טארטות עגבניות וגבינת עיזים

טארטות עגבניות וגבינת עיזים
ניתן להכין את המתכון טארטות עגבניות וגבינת עיזים בסביבות 55 דקות. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 71 גרם שומן, ובסך הכל 993 קלוריות. 2357 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת עיזים שום ועשב, עגבנייה, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 86%, המנה הזו מדהימה. נסו עגבניות וגבינות עיזים, טארטות עגבניות וגבינת עיזים, ו עוגות עגבניות, בצל וגבינת עיזים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
קפלו דף בצק עלים על משטח מקומח קלות וגלגלו אותו קלות לריבוע בגודל 11 על 11 אינץ'. בעזרת צלוחית ברוחב 6 אינץ ' או חפץ עגול אחר כמדריך, חותכים 2 עיגולים מגליון בצק העלים, וזורקים את השאריות. חזור על הפעולה עם דף המאפה השני כדי ליצור 4 עיגולים בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
3
מניחים את עיגולי המאפה על 2 תבניות גיליון מרופדות בנייר אפייה ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית עד נמוכה ומוסיפים את הבצל והשום.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
קולים במשך 15 עד 20 דקות, תוך ערבוב תדיר, עד שהבצל צולע וכמעט ולא נותרה לחות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, היין והטימין וממשיכים לבשל עוד 10 דקות, עד שהבצל משחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מסירים מהאש.
9
בעזרת סכין חיתוך חדה, ציון גבול ברוחב 1/4 אינץ ' סביב כל עיגול מאפה. דוקרים את המאפה בתוך קווי הניקוד בעזרת שיני מזלג ומפזרים כף פרמזן מגוררת על כל סיבוב, ונשארים בתוך הגבול הבקיע.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
מניחים 1/4 מתערובת הבצל על כל עיגול, שוב נשארים בתוך הקצה הבקיע. מפוררים 1 גרם גבינת עיזים על גבי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
מניחים פרוסת עגבנייה במרכז כל טארט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
12
מברישים את העגבנייה קלות בשמן זית ומפזרים בזיליקום, מלח ופלפל. לבסוף, פזרו 4 או 5 רסיסי פרמזן על כל טארט.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
אופים 20 עד 25 דקות, עד שהמאפה מזהיב. תבנית הסדין התחתונה עשויה להזדקק למספר דקות נוספות בתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מגישים חם או חם.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "