טארטלטים פולנטה עגבניות שרי עם מיונז בזיליקום
Cherry Tomato Polenta Tartlets עם מיונז בזיליקום נטול גלוטן, ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, פולנטה, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%- שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: Tartlets עגבניות-בזיליקום, הפוך עגבניות בזיליקום Tartlets, ו עגבניות שרי וטפנד זיתים.
הוראות
מערבבים מיונז, בזיליקום ומיץ לימון במעבד. תערובת עד חלקה (כמה חתיכות בזיליקום יישאר). מיונז העונה עם מלח ופלפל.
מעבירים לקערה קטנה, מכסים ומקררים. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור בקירור.)
לשטוף 2 מיני מחבתות מאפין (12 כוסות למחבת) עם מים קרים; לנער את עודף מים.
מערבבים עגבניות, שום ושמן בקערה בינונית; מפזרים מלח ופלפל.
בואו לעמוד 15 דקות. סדר 4 רבעי עגבניות בתחתית כל כוס מאפין מוכן.
להביא 2 1/2 כוסות מים ומלח להרתיח בסיר גדול כבד על חום בינוני גבוה. בהדרגה להקציף פולנטה. להפחית את החום בינוני ומבשלים עד פולנטה מתעבה, לטאטא כמעט כל הזמן, על 10 דקות. להפחית את החום לנמוך ולהמשיך לבשל עד פולנטה הוא במכרז, לטאטא לעתים קרובות, כ 15 דקות יותר.
להקציף בגבינה וחמאה. מתבלים פולנטה לפי הטעם עם פלפל.
כפית מספיק פולנטה לתוך כוסות מאפין כדי לכסות עגבניות ולמלא כוסות. באמצעות קצות אצבעות רטובות, לחץ פולנטה בחוזקה כדי קומפקטי. מחבתות כיסוי עם נייר שעווה; לעמוד עד פולנטה מוגדר היטב, לפחות 30 דקות עד 2 שעות.
חותכים סביב כל tartlet כדי לשחרר. הפוך מחבתות מאפינס, משחרר טארטלים. סדר, צד עגבניות למעלה, על מגש. למעלה כל אחד עם מנה של מיונז בזיליקום.
מגישים, עוברים מיונז הנותרים.
* נמכר בשווקים איטלקיים, חנויות מזון טבעי, וכמה סופרמרקטים. אם לא זמין, תחליף כמות שווה של קמח תירס צהוב רגיל, ומבשל תערובת במשך כמחצית מהזמן.