טארטלטים של תרד וגבינת עיזים
טארטלטים תרד וגבינת עיזים עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 169 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם גרידת לימון, אגוז מוסקט, גבינת פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 32%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו טארטלטים של בצל וגבינת עיזים, גבינת עיזים פקאן טארטלטים, ו גבינת עיזים וטארטלטים של זיתים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות. ממיסים 1 כף חמאה.
מניחים יריעת פילו 1 על משטח נקי (מכסים את הסדינים האחרים במגבת לחה), מברישים בחמאה מומסת ומפזרים 1 כפית פרמזן. מכסים ביריעת פילו נוספת, מברישים בעוד חמאה ומפזרים כפית פרמזן נוספת. למעלה עם דף הפילו שנותר ומברישים בחמאה.
חותכים את ערימת הפילו ל -24 ריבועים, בערך 3 אינץ ' כל אחד.
מברישים תבנית מיני מאפין של 24 כוסות בשמן, ואז לוחצים היטב ריבוע פילו, בצד החמאה כלפי מטה, לכל כוס.
אופים עד להזהבה, 10 דקות.
בינתיים מחממים את 3 כפות החמאה הנותרות בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים עד שקוף. מוסיפים את הקמח, ואז מוסיפים את החלב ומערבבים עד שהתערובת חלקה, 1 דקה.
מוסיפים את אגוז המוסקט, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים פנימה את גבינת העיזים, גרידת הלימון והחומץ עד שהגבינה נמסה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את החלמונים, ואז את התרד.
מקציפים את החלבונים לפסגות נוקשות ומקפלים למילוי התרד. כפית על 1 כף מילוי לתוך כל כוס פילו העליון עם פרמזן הנותרים.
אופים עד שהמילוי מוגדר, 15 דקות. מצננים מעט בתבנית; מוציאים ומעליהם את העירית.