עוגת שקדים בטעם דובדבן עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 485 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו דובדבנים, ג'לטין, שקדים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת שקדים בטעם דובדבן, עוגת שקדים עם קומפוט דובדבן, ו שוקולד שקדים Panna קוטה עם רוטב דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים 1/4 כוס חלב לתוך מיקרוגל קטן-בטוח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
2
מפזרים ג ' לטין מעל; מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
3
בואו לעמוד 5 דקות כדי לרכך ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
4
קרם חום, 5 כפות סוכר, ומכתים 3/4 כוס חלב בסיר קטן חום בינוני רק עד בועות להתחיל להיווצר סביב קצה המחבת, ערבוב סוכר todissolve. מערבבים תמצית שקדים ותמצית vanilla.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
קפה מבושל חזק וחם
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
תערובת ג 'לטין חום במיקרוגל עצמהחשמל עד ג' לטין מתמוסס, stirringeכל 15 שניות, כ 45 שניות. תערובת Stirgelatin לתוך תערובת חלב חם.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
6
לעמוד 20 דקות, ערבוב כל 5 דקות.מחלקים תערובת בין שמונה 3/4-גביע glassesor מנות קומפוט. מכסים כל אחד עם פלסטיק; צמרמורת עד סט, על 4 שעות. לעשות קדימה: Canbe עשה 2 ימים קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
Compote
7
מערבבים שקדים ו 1 כף סוכר מחבת nonstick קטנה על בשר בינוני עד אגוזים קלויים meltsand סוכר מעילים אגוזים, תוך ערבוב כל הזמן, על 2minutes.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
ליקוריץ צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להעביר שקדים מסוכרים כדי plateto מגניב, ערבוב מדי פעם.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.