קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

טארטס הוואי

טארטס הוואי
Need a vegetarian dessert? Hawaiian Tarts could be an amazing recipe to try. This recipe makes 36 servings with 124 calories, 1g of protein, and 6g of fat each. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of butter, flour, vanillan extract, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

הוראות

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
In a large bowl, mix together the butter, vanilla and confectioners' sugar until smooth. Sift together the flour and corn starch.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
עמילן תירסעמילן תירס
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
Add the flour mixture to the bowl and stir by hand until a dough forms.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
Roll dough into 1 inch balls and press into miniature muffin cups. Mold dough into the shape of the cup.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
5
In each cup, put 1 teaspoon of pineapple preserves. In a small bowl,
מרכיבים שתצטרך
שימורי אננסשימורי אננס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
Mix sugar and egg until well blended. Stir in the flaked coconut and put 1 teaspoonful of the coconut mixture onto each of the pineapple filled tarts.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
אננסאננס
קוקוסקוקוס
סוכרסוכר
ביצהביצה
7
Bake in the preheated oven for 25 to 30 minutes. Cookie crusts should be slightly golden. Cool tarts in the pan for at least 15 minutes before attempting to remove. Lightly tap mini muffin pans on the counter to loosen tarts. Dust lightly with confectioners' sugar before serving.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת