טביעות אצבע של ליקר ביצים
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, טביעות אצבע ליקר ביצים עשויות להיות מרהיבות לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 59 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 48. מתכון זה מ טעם הבית דורש סוכר, צבעי מאכל, חלב ותמצית ונילן. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 10%, וזה לא כל כך עצום. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טביעות אצבע של ליקר ביצים, טביעות אצבע של ליקר ביצים, ו ליקר ביצים שוקולד צ'יפס לחם עם זיגוג ליקר ביצים חמאה חומה.
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה. מקציפים פנימה חלמונים ווניל. מערבבים בהדרגה את הקמח, המלח ואגוז המוסקט ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במשך שעה 1 או עד המשרד.
בקערה קטנה, לטאטא חלבונים ביצה עד קצף. מעצבים בצק ל -1 אינץ'. כדורים; טובלים בחלבונים, ואז מגלגלים באגוזי מלך.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול.
בעזרת ידית כף עץ יוצרים 1/2 אינץ'. הזחה במרכז כל כדור.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 10-12 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מוציאים בזהירות מהמחבתות למתלים כדי להתקרר.
למילוי, שלבו את החמאה, סוכר הקונדיטורים, התמצית ומספיק החלב בכדי להשיג עקביות מתפשטת. גוון עם צבעי מאכל אם תרצה. צינור על 1/2 כפית לתוך כל עוגיה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת עבור עוגיית טביעת אצבע. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "