טבעוני: שיבולת שועל קלויה עם סירופ מייפל, חמוציות ופטל
זה מושלם עבור חג המולד. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו אפרסקים וקרם קוקוס שיבולת שועל Banananan אפויה עם סירופ מייפל אפרסק (טבעוני, ללא גלוטן), כדורי פולנטה פריכים עם תאנים טריות, פטל וסירופ מייפל, ו אגסים עם סירופ מייפל, פקאן ואוכמניות-מיקרוגל (מתכונים דומים).
הוראות
שיבולת שועל חמה בסיר בינוני על חום בינוני, ערבוב וזורק כל הזמן עד חום זהוב חיוור ארומה אגוזי מתפתח, כ 3 דקות.
מוסיפים מים, פירות יער, סוכר ומלח. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ואז להפחית לבשל חשופה.
לבשל, ערבוב מדי פעם עד שיבולת שועל מבושל וגרגרים התרככו, על 20 דקות בסך הכל. בעדינות לרסק פירות יער עם החלק האחורי של כף עץ כפי שהם מבשלים כדי לקרוע אותם.
מגישים מיד, מטפטף עם סירופ מייפל ליד השולחן.