קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

טבעוני: תפוח אדמה פריך, בצל, פטריות Rösti

טבעוני: תפוח אדמה פריך, בצל, פטריות Rösti
טבעוני: תפוח אדמה פריך, בצל, פטריות Rösti עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 107 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה ראסט, מלח כשר ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פריך פטריות מעושנות טבעוניות "בייקון", בצל פריך-תבשיל שעועית ירוקה, ו קרם טבעוני של מרק פטריות עם צ'יפס שיטאקי פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מורחים תפוחי אדמה על צלחת מיקרוגל גדולה בטוחה ומיקרוגל על חום גבוה עד חם כל הדרך וריכך אבל עדיין קצת פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
בינתיים, חום 1 כף שמן 10 אינץ ' מתובל היטב ברזל יצוק או מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בצל ופטריות ומבשלים, ערבוב והשלכת מדי פעם, עד שהתרכך ומתחיל להשחים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים שום קורנית ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 30 שניות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
להעביר לקערה קטנה ולמחוק מחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
חום 2 כפות שמן במחבת מעל medum חום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הוסף חצי תפוחי אדמה ולחץ לתוך החלק התחתון של המחבת עם מרית גומי. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מורחים בצל / תערובת פטריות באופן שווה על תפוחי אדמה העליון עם תפוחי אדמה הנותרים. לחץ למטה לצורת דיסק אפילו באמצעות מרית גומי. עונת למעלה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
לבשל, להסתחרר ולטלטל מחבת מדי פעם עד חום זהוב עמוק פריך בצד הראשון, על 7 דקות. בזהירות להחליק rösti לצלחת גדולה. הגדר צלחת אחרת על גבי זה הפוך, אחיזת הקצוות, ולהפוך את כל העניין כך rösti עכשיו מבושל בצד למעלה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
חום שנותר שתי כפות שמן במחבת להחליק rösti בחזרה. המשך בישול, מסתחרר ומנענע מחבת מדי פעם עד חום זהוב עמוק ו פריך בצד השני, כ 7 דקות יותר. החלק rösti ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מגישים מיד עם צד של איולי טבעוני.