טבעוני: תפוח אדמה פריך, בצל, פטריות Rösti
טבעוני: תפוח אדמה פריך, בצל, פטריות Rösti עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 107 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה ראסט, מלח כשר ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פריך פטריות מעושנות טבעוניות "בייקון", בצל פריך-תבשיל שעועית ירוקה, ו קרם טבעוני של מרק פטריות עם צ'יפס שיטאקי פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים תפוחי אדמה על צלחת מיקרוגל גדולה בטוחה ומיקרוגל על חום גבוה עד חם כל הדרך וריכך אבל עדיין קצת פריך, על 5 דקות.
בינתיים, חום 1 כף שמן 10 אינץ ' מתובל היטב ברזל יצוק או מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ופטריות ומבשלים, ערבוב והשלכת מדי פעם, עד שהתרכך ומתחיל להשחים, כ 8 דקות.
מוסיפים שום קורנית ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 30 שניות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
להעביר לקערה קטנה ולמחוק מחבת.
חום 2 כפות שמן במחבת מעל medum חום עד מנצנץ.
הוסף חצי תפוחי אדמה ולחץ לתוך החלק התחתון של המחבת עם מרית גומי. מתבלים במלח ופלפל.
מורחים בצל / תערובת פטריות באופן שווה על תפוחי אדמה העליון עם תפוחי אדמה הנותרים. לחץ למטה לצורת דיסק אפילו באמצעות מרית גומי. עונת למעלה עם מלח ופלפל.
לבשל, להסתחרר ולטלטל מחבת מדי פעם עד חום זהוב עמוק פריך בצד הראשון, על 7 דקות. בזהירות להחליק rösti לצלחת גדולה. הגדר צלחת אחרת על גבי זה הפוך, אחיזת הקצוות, ולהפוך את כל העניין כך rösti עכשיו מבושל בצד למעלה.
חום שנותר שתי כפות שמן במחבת להחליק rösti בחזרה. המשך בישול, מסתחרר ומנענע מחבת מדי פעם עד חום זהוב עמוק ו פריך בצד השני, כ 7 דקות יותר. החלק rösti ללוח חיתוך.
מגישים מיד עם צד של איולי טבעוני.