טבעות בצל מיושנות
זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. . זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. וזה טוב. נסו טבעות בצל המלכה חלב-טבעות בצל טריות כל יום, איך Spiralize בצל ובצל בריא "טבעות", ו טבעות בצל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בטיגון עמוק ל 365 מעלות F (185 מעלות C).
להפריד את פרוסות הבצל לטבעות, ולהניח בצד. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח.
טובלים את פרוסות הבצל בתערובת הקמח עד שכולם מצופים; מניחים בצד.
לטאטא את הביצה וחלב לתערובת הקמח באמצעות מזלג. טובלים את הטבעות המשוריינות לתוך הבלילה אל המעיל, ואז מניחים על מתלה תיל לנקז עד שהבלילה מפסיקה לטפטף. מתלה תיל ניתן להציב מעל גיליון של רדיד אלומיניום לניקוי קל יותר.
מורחים את פירורי הלחם על צלחת או צלחת רדודה.
מניחים טבעות אחד בכל פעם לתוך הפירורים, ולגרוף את הפירורים מעל הטבעת למעייל. תן לו הקשה קשה כפי שאתה להסיר אותו מן הפירורים. הציפוי צריך להיצמד היטב. חזור עם טבעות שנותרו.
מטגנים את הטבעות כמה בכל פעם במשך 2 עד 3 דקות, או עד חום זהוב.
להסיר מגבות נייר לניקוז. מתבלים במלח מתובל ומגישים.