טבעות כרישה
צריך מנה צמחונית בצד? טבעות כרישה יכולות להיות מתכון אדיר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 715 גרם של שומן, וסך הכל 6625 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם ביצה, קמח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: טבעות כרישה מטוגנות וקטשופ ביתי.!), טבעות בצל המלכה חלב-טבעות בצל טריות כל יום, ו לפת לבנה שמנת וריזוטו כרישה עם כרישה צ'יפס ירוק.
הוראות
מחממים את השמן בסיר 5 ליטר כבד מעל חום בינוני גבוה ל 375 מעלות F.
פרוס את הכרישה לטבעות רחבות 1/2 אינץ', להפריד אותם 2 שכבות בכל פעם.
בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד את החלב והביצה. בקערת ערבוב בינונית אחרת, לשלב את הקמח והמלח. מחלקים את הקמח לתוך 2 מנות נפרדות, רדודות ומניחים את תערובת החלב והביצה בשליש. הולך 1 קומץ קטן בכל פעם, לטבול את הטבעות הראשונות לתוך תערובת הקמח הראשונה, ואז לתוך החלב והביצה, ולאחר מכן לתוך תערובת הקמח השנייה. עבודה בקבוצות, מטגנים את הטבעות במשך 1 עד 1 1/2 דקות, או עד חום זהוב.
הסר את הטבעות למדף קירור להגדיר בתוך מחבת חצי גיליון ולאפשר לנקז במשך 2 עד 3 דקות לפני ההגשה. מתבלים עם מלח נוסף, אם תרצה.