טבעות שומשום (ספרד)
טבעות שומשום (ספרד) עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 123 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתכון נטול לקטוז וצמחוני זה מגיש 40 . אם יש לכם סוכר, שומשום, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו ירקות קיץ (ספרד), שלוש ערים של עוגת גבינה ספרד, ו טבעות בצל המלכה חלב-טבעות בצל טריות כל יום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם מחצלות סיליקון או קלף, או מעיל אותם עם תרסיס בישול nonstick.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח יחד בקערה בינונית.
מקציפים את הביצים והחלמונים עם הסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד אור מאוד רך, על 2 דקות. מקציפים בטחינה, שמן ווניל. מערבבים את תערובת הקמח עד בשילוב כדי להפוך את הבצק רך. מכסים את הבצק ומניחים בצד במשך 5 דקות לפני יצירת טבעות.
צבטו חתיכת בצק בגודל אגוז וגלגלו אותה לתוך חבל שאורכו כ-5 אינץ 'ועובי 3/8 אינץ'. (אבק את הידיים ואת הקלף בקלילות עם קמח אם הבצק הוא דביק.) לצבוט את הקצוות של החבל יחד כדי ליצור טבעת. חזור עד שכל הבצק נוצר לטבעות.
שים את שומשום על צלחת קטנה.
לטאטא את הלבן ביצה ודבש יחד, ולאחר מכן לצחצח כל טבעת עם התערובת. ואז מיד לטבול את הטבעת לתוך זרעי שומשום.
מניחים את הטבעות זרעים בצד, על תבנית אפייה מוכן לפחות 1 אינץ ' זה מזה.
אופים טבעות עד השחמה קלה, על 15 עד 20 דקות.
העברה מ אפייה גיליון מגניב על מדפים תיל.