אם יש לך שמרים מיידיים, סוכר, זנגביל מסוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: טבעת ג'ינג'ר הדרים לילה, עוף ג'ינג'ר הדר, ו Aïoli הדר-ג'ינג'ר.
הוראות
1
עבור הבצק: בקערה של מערבל דוכן עם מצורף whisk, לטאטא את חלמוני הביצה, ביצה שלמה, סוכר, חמאה, חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים כ 2 כוסות של הקמח יחד עם שמרים ומלח; לטאטא עד לחה ושילוב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
הסר את הקובץ המצורף whisk ולהחליף עם וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
הוסף את כל אבל 3/4 כוס של הקמח הנותר ללוש במהירות נמוכה במשך 5 דקות. בדוק את עקביות הבצק ולהוסיף יותר קמח במידת הצורך; הבצק צריך להרגיש רך ולח אבל לא דביק. ללוש במהירות נמוכה 5 דקות יותר או עד הבצק מנקה את הצדדים של הקערה. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות; ללוש ביד על 30 שניות. מעט שמן קערה גדולה.
מברשת 1-אונקיה של חמאה מומסת על הבצק ומפזרים את המילוי על הבצק; לחץ על המילוי קלות כך שהוא נדבק לבצק. החל בקצה הארוך הקרוב אליך, לגלגל את הבצק לתוך גליל הדוק.
מברשת 2 מסתיים עם קצת ביצה מוכה ולהביא יחד כדי לעצב לתוך טבעת ולחץ בחוזקה יחד.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולה
13
מניחים על תבנית האפייה, מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה או עד 16 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
14
הסר את הטבעת מהמקרר, הסר את עטיפת הפלסטיק וחתוך את החלק העליון עם מספריים כל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
מספריים מטבח
15
מניחים בתנור כי הוא כבוי. למלא מחבת רדודה 2/3 מלא מים רותחים ולהגדיר על המדף מתחת לטבעת. סגור את דלת התנור ותן לבצק לעלות עד שהטבעת נראית מעט נפוחה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
הסר את הטבעת ואת מחבת המים הרדודה מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
18
כאשר התנור מוכן, מניחים את הטבעת על המתלה האמצעי ואופים עד חום זהוב, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -190 מעלות F על מדחום מיידי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
19
בעוד הטבעת הוא אפייה, להפוך את הזיגוג על ידי שילוב של ריבה, 1-אונקיה זנגביל מסוכר, ואת המים בסיר קטן על חום בינוני. להביא לרתיחה. מערבבים ומבשלים עד הריבה נמסה היטב מעורבב עם המים, על 3 עד 5 דקות. המשך להתבשל עד מופחת מעובה מעט, על 3 עד 5 דקות.