קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טבעת ג'ינג'ר הדרים לילה

טבעת ג'ינג'ר הדרים לילה
אם יש לך שמרים מיידיים, סוכר, זנגביל מסוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: טבעת ג'ינג'ר הדרים לילה, עוף ג'ינג'ר הדר, ו Aïoli הדר-ג'ינג'ר.

הוראות

1
עבור הבצק: בקערה של מערבל דוכן עם מצורף whisk, לטאטא את חלמוני הביצה, ביצה שלמה, סוכר, חמאה, חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים כ 2 כוסות של הקמח יחד עם שמרים ומלח; לטאטא עד לחה ושילוב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
הסר את הקובץ המצורף whisk ולהחליף עם וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
הוסף את כל אבל 3/4 כוס של הקמח הנותר ללוש במהירות נמוכה במשך 5 דקות. בדוק את עקביות הבצק ולהוסיף יותר קמח במידת הצורך; הבצק צריך להרגיש רך ולח אבל לא דביק. ללוש במהירות נמוכה 5 דקות יותר או עד הבצק מנקה את הצדדים של הקערה. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות; ללוש ביד על 30 שניות. מעט שמן קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מעבירים את הבצק לקערה, משמנים קלות את החלק העליון של הבצק, מכסים ומניחים להכפיל את הנפח, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
עבור המילוי, לשלב את 8 אונקיות של סוכר, גרידת לימון, זנגביל טרי, 2 כפות זנגביל מסוכר ואת 5 אונקיות קמח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מערבבים עד בשילוב טוב. להפריש עד מוכן לשימוש.
8
משמנים קלות תבנית אפייה ומניחים בצד. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
רול לתוך 12 על ידי מלבן 24 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מברשת 1-אונקיה של חמאה מומסת על הבצק ומפזרים את המילוי על הבצק; לחץ על המילוי קלות כך שהוא נדבק לבצק. החל בקצה הארוך הקרוב אליך, לגלגל את הבצק לתוך גליל הדוק.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מברישים את הביצה המוכה לאורך הקצה עבור חותם מאובטח. בחוזקה לצבוט את התפר לאטום גליל גליל בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
12
מברשת 2 מסתיים עם קצת ביצה מוכה ולהביא יחד כדי לעצב לתוך טבעת ולחץ בחוזקה יחד.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
13
מניחים על תבנית האפייה, מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה או עד 16 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
14
הסר את הטבעת מהמקרר, הסר את עטיפת הפלסטיק וחתוך את החלק העליון עם מספריים כל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
מספריים מטבחמספריים מטבח
15
מניחים בתנור כי הוא כבוי. למלא מחבת רדודה 2/3 מלא מים רותחים ולהגדיר על המדף מתחת לטבעת. סגור את דלת התנור ותן לבצק לעלות עד שהטבעת נראית מעט נפוחה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
הסר את הטבעת ואת מחבת המים הרדודה מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
18
כאשר התנור מוכן, מניחים את הטבעת על המתלה האמצעי ואופים עד חום זהוב, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -190 מעלות F על מדחום מיידי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
19
בעוד הטבעת הוא אפייה, להפוך את הזיגוג על ידי שילוב של ריבה, 1-אונקיה זנגביל מסוכר, ואת המים בסיר קטן על חום בינוני. להביא לרתיחה. מערבבים ומבשלים עד הריבה נמסה היטב מעורבב עם המים, על 3 עד 5 דקות. המשך להתבשל עד מופחת מעובה מעט, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
20
צחצח את הטבעת החמה.
21
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ריבת משמש או ריבהריבת משמש או ריבה170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חלב-חמאה, טמפרטורת החדר.חלב-חמאה, טמפרטורת החדר.28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'זנגביל מסוכר, קצוץ דקזנגביל מסוכר, קצוץ דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסזנגביל מסוכר, קצוץ דקזנגביל מסוכר, קצוץ דק4largesחלמונים, טמפרטורת החדרחלמונים, טמפרטורת החדר142חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרה, כ 1 כוסקמח לכל מטרה, כ 1 כוס567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרה, כ-4 כוסות, בתוספת לאבקקמח לכל מטרה, כ-4 כוסות, בתוספת לאבק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסזנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון1חבילהשמרים יבשים מיידיים, כ 2 1/4 כפיותשמרים יבשים מיידיים, כ 2 1/4 כפיות1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרלימונים, מקונניםלימונים, מקוננים57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סוכר, כ 1/4 כוססוכר, כ 1/4 כוס227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סוכר, כ 1 כוססוכר, כ 1 כוס28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה ללא מלח, נמס, כ 2 כפותחמאה ללא מלח, נמס, כ 2 כפות85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה ללא מלח, נמס, כ 6 כפותחמאה ללא מלח, נמס, כ 6 כפות28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מים, כ 2 כפותמים, כ 2 כפות1ביצה שלמה, מוכהביצה שלמה, מוכה1כף. חומץ ביין אדוםביצה שלמה, טמפרטורת החדרביצה שלמה, טמפרטורת החדר