קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות

טבעת שוקולד גרמנית

טבעת שוקולד גרמנית
טבעת שוקולד גרמנית היא מתכון אירופאי המגיש 24 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -5 גרם חלבון , 14 גרם שומן , וסך של 260 קלוריות . תמורת 31 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמתכון ראשוני במחיר סביר מאוד. 235 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מתכון זה מטעם הבית דורש סוכר, חלב, קוקוס וקוקוס. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -50 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כפיתי של 43% , וזה טוב. מתכונים דומים: משקה שוקולד גרמני עם שוקולד בריא Xocai , ציפוי לעוגת שוקולד גרמנית ועוגת שוקולד לבן גרמנית .

הוראות

1
בקערה קטנה, ערבבו כוס אחת של קוקוס, ¾ כוס שוקולד צ'יפס, פקאנים וביצה אחת; הניחו בצד. בקערה גדולה, ערבבו כוס אחת של קמח, סוכר, מלח ושמרים. בסיר קטן, חממו חלב ו-4 כפות חמאה ל-120-130 מעלות; הוסיפו לתערובת הקמח, תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את הביצים הנותרות ואת כמות הקמח הנותרת שנותר עד לקבלת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
העבירו את הבצק על משטח מקומח קלות. לשו עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים; מתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
לדחוף את הבצק; להפוך אותו על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
6
רדדו את הבצק למלבן בגודל 45 x 25 ס"מ. המיסו את החמאה הנותרת ומרחו על הבצק; מורחים בתערובת השוקולד ששמרנו.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מגלגלים את הבצק בסגנון ג'לי רול, מתחילים מהצד הארוך; צובטים את התפר לאיטום.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מניחים על תבנית אפייה משומנת כשצד התפר כלפי מטה. מהדקים את הקצוות יחד ליצירת טבעת.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
בעזרת מספריים, גזרו מהקצה החיצוני עד שני שלישים מהדרך לכיוון מרכז הטבעת במרווחים של 2.5 ס"מ. הפרידו מעט את הרצועות; סובבו כדי לאפשר למילוי לחשוף. כסו והניחו לתפוח עד להכפלת הנפח, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
10
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
מפזרים את שארית השוקולד צ'יפס; נותנים לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
12
פזרו את הצ'יפס המומס; פזרו את שארית הקוקוס. הוציאו בזהירות מהתבנית והניחו על רשת צינון כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'