טבעת שוקולד גרמנית
טבעת שוקולד גרמנית היא מתכון אירופאי המגיש 24 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -5 גרם חלבון , 14 גרם שומן , וסך של 260 קלוריות . תמורת 31 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמתכון ראשוני במחיר סביר מאוד. 235 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מתכון זה מטעם הבית דורש סוכר, חלב, קוקוס וקוקוס. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -50 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כפיתי של 43% , וזה טוב. מתכונים דומים: משקה שוקולד גרמני עם שוקולד בריא Xocai , ציפוי לעוגת שוקולד גרמנית ועוגת שוקולד לבן גרמנית .
הוראות
בקערה קטנה, ערבבו כוס אחת של קוקוס, ¾ כוס שוקולד צ'יפס, פקאנים וביצה אחת; הניחו בצד. בקערה גדולה, ערבבו כוס אחת של קמח, סוכר, מלח ושמרים. בסיר קטן, חממו חלב ו-4 כפות חמאה ל-120-130 מעלות; הוסיפו לתערובת הקמח, תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את הביצים הנותרות ואת כמות הקמח הנותרת שנותר עד לקבלת בצק רך.
העבירו את הבצק על משטח מקומח קלות. לשו עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים; מתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
לדחוף את הבצק; להפוך אותו על משטח מקומח קלות.
רדדו את הבצק למלבן בגודל 45 x 25 ס"מ. המיסו את החמאה הנותרת ומרחו על הבצק; מורחים בתערובת השוקולד ששמרנו.
מגלגלים את הבצק בסגנון ג'לי רול, מתחילים מהצד הארוך; צובטים את התפר לאיטום.
מניחים על תבנית אפייה משומנת כשצד התפר כלפי מטה. מהדקים את הקצוות יחד ליצירת טבעת.
בעזרת מספריים, גזרו מהקצה החיצוני עד שני שלישים מהדרך לכיוון מרכז הטבעת במרווחים של 2.5 ס"מ. הפרידו מעט את הרצועות; סובבו כדי לאפשר למילוי לחשוף. כסו והניחו לתפוח עד להכפלת הנפח, כשעה.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
מפזרים את שארית השוקולד צ'יפס; נותנים לעמוד 5 דקות.
פזרו את הצ'יפס המומס; פזרו את שארית הקוקוס. הוציאו בזהירות מהתבנית והניחו על רשת צינון כדי להתקרר.