טגין ירקות עם טמפה אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טאגין ירקות עם טמפה אפוי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 482 קלוריות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, מקל קינמון חתיכה, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו טג'ין ירקות, טג'ין ירקות, ו טג'ין ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הטאגין, לשלב הראשון 6 מרכיבים תבלין או מטחנת קפה; תהליך עד הקרקע דק.
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, 1/2 כפית מלח, ו 2 שיני שום קלופים; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 20 דקות.
מערבבים בתערובת כמון, בטטה, ואת 5 המרכיבים הבאים (בטטה דרך עגבניות); מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, חשוף, 30 דקות או עד עבה. מערבבים במיץ לימון.
כדי להכין את טמפה, מחממים תנור ל 35
שלב 2/3 כוס מים הבא 7 מרכיבים (2/3 כוס מים דרך 4 שיני שום טחון) בקערה גדולה.
מוסיפים טמפה, וזורקים היטב למעיל. סדר את תערובת טמפה בשכבה אחת בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ'. מכסים בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 35 דקות. לחשוף ולאפות נוספים 5 דקות או עד הנוזל נספג.
מגישים טמפה מעל טאג ' ין וקוסקוס; מפזרים כוסברה, אם תרצה בכך.