טגליאטלה עם פסטו כוסברה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Tagliatelle עם כוסברה פסטו. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך גבינת פטה, מלח ופלפל טחון, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: Tagliatelle עם כוסברה פסטו, Tagliatelle עם כוסברה פסטו, ו Tagliatelle אל פסטו e יוגורט.
הוראות
מניחים את הכוסברה, צנוברים, מיץ לימון, גבינת פטה, מלח ופלפל שחור לתוך קערת העבודה של מעבד מזון, ואת הדופק כמה פעמים כדי לרכך את החומרים.
טפטוף ב 1/2 כוס שמן זית עם המכונה פועלת, ולעבד עד פסטו הוא מעט מרקם להדביק.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים את הפסטה tagliatelle, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך, אבל עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מניחים את הפסטה המבושלת לתוך קערה גדולה, ולזרוק עם פסטו.
טפטוף קצת שמן זית כתית על הפסטה, ומגישים חם.