טגליריני עם מורלים, אספרגוס ונסטורטיום
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 224 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך חמאה, שאלוט, מורל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: אספרגוס עם Morels, אספרגוס עם Morels ו Tarragon, ו מורלים טריים ואספרגוס.
הוראות
הכן פסטה טרייה אם אתה משתמש.
משרים מורלים יבשים ב 1 כוס מים חמים 20 דקות. מורלים להתסיס כדי לעקור חצץ, ואז להסיר מן המים, לסחוט נוזל מן פטריות בחזרה לקערה. שמור נוזל. כאשר חצץ התיישב, בזהירות לשפוך נוזל פטריות לתוך קערה קטנה, משאיר משקעים מאחורי (במידת הצורך, מסננים נוזל דרך מסנן קפה לח או cheesecloth).
הסר כל גבעולים קשים מ morels.
לקצץ ולהשליך קצוות קשים מאספרגוס.
חותכים למעלה 2 אינץ ' של טיפים חצי טיפים לאורכו.
חותכים אספרגוס שנותר לפרוסות אלכסוניות ארוכות בעובי 1/4 אינץ'.
יין מבשלים, מיץ לימון, בצלצלים במחבת כבדה גדולה עד הנוזל מצטמצם כ 2 כפות.
להוסיף שמנת ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים מורלים, פטריות השריית נוזל, מרק, ואז מבשלים 5 דקות.
מוסיפים חמאה בבת אחת ומבשלים רוטב על חום נמוך בינוני, מקציפים כל הזמן, רק עד שמנת וחמאה משולבת. (אל תתנו לרוטב לקבל כל כך חם שחמאה מפרידה ורוטב מאבד עקביות שמנת.)
הסר מחבת מחום ורוטב העונה עם מלח ופלפל. שמור חם, מכוסה.
אם משתמשים taglierini טרי, לנער את עודף קמח. מבשלים טליריני טרי עם אספרגוס בסיר 6 ליטר של מים מלוחים רותחים עד פסטה הוא אל דנטה, על 1 דקה. (עבור פסטה יבשה, בצע הוראות חבילה ולהוסיף אספרגוס במהלך הרגע האחרון של בישול.) להזמין 1/2 כוס בישול מים לנקז פסטה ואספרגוס במסננת.
לזרוק פסטה ואספרגוס בקערה גדולה עם ' רוטב כוס (ללא מורלים), שליש nasturtiums, ומספיק מי פסטה שמורות כדי לשמור על לח. מערבבים nasturtiums הנותרים לתוך רוטב.
כדי לשרת, רוח כל חלק של taglierini סביב מזלג גילוף ולהעביר למרכז צלחת מרק. להקיף עם אספרגוס, מורל, ורוטב.
לקבלת מצגת פשוטה יותר, פשוט לזרוק פסטה תערובת אספרגוס עם רוטב nasturtiums, הוספת כמה מי פסטה במידת הצורך.