קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

טגליריני עם מורלים, אספרגוס ונסטורטיום

טגליריני עם מורלים, אספרגוס ונסטורטיום
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 224 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך חמאה, שאלוט, מורל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: אספרגוס עם Morels, אספרגוס עם Morels ו Tarragon, ו מורלים טריים ואספרגוס.

הוראות

1
הכן פסטה טרייה אם אתה משתמש.
מרכיבים שתצטרך
פסטה טרייהפסטה טרייה
2
משרים מורלים יבשים ב 1 כוס מים חמים 20 דקות. מורלים להתסיס כדי לעקור חצץ, ואז להסיר מן המים, לסחוט נוזל מן פטריות בחזרה לקערה. שמור נוזל. כאשר חצץ התיישב, בזהירות לשפוך נוזל פטריות לתוך קערה קטנה, משאיר משקעים מאחורי (במידת הצורך, מסננים נוזל דרך מסנן קפה לח או cheesecloth).
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
פטריות מורלפטריות מורל
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
הסר כל גבעולים קשים מ morels.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
4
לקצץ ולהשליך קצוות קשים מאספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
5
חותכים למעלה 2 אינץ ' של טיפים חצי טיפים לאורכו.
6
חותכים אספרגוס שנותר לפרוסות אלכסוניות ארוכות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
7
יין מבשלים, מיץ לימון, בצלצלים במחבת כבדה גדולה עד הנוזל מצטמצם כ 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להוסיף שמנת ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
9
מוסיפים מורלים, פטריות השריית נוזל, מרק, ואז מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פטריות מורלפטריות מורל
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
10
מוסיפים חמאה בבת אחת ומבשלים רוטב על חום נמוך בינוני, מקציפים כל הזמן, רק עד שמנת וחמאה משולבת. (אל תתנו לרוטב לקבל כל כך חם שחמאה מפרידה ורוטב מאבד עקביות שמנת.)
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
הסר מחבת מחום ורוטב העונה עם מלח ופלפל. שמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
אם משתמשים taglierini טרי, לנער את עודף קמח. מבשלים טליריני טרי עם אספרגוס בסיר 6 ליטר של מים מלוחים רותחים עד פסטה הוא אל דנטה, על 1 דקה. (עבור פסטה יבשה, בצע הוראות חבילה ולהוסיף אספרגוס במהלך הרגע האחרון של בישול.) להזמין 1/2 כוס בישול מים לנקז פסטה ואספרגוס במסננת.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
סוכר אדום גססוכר אדום גס
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
לזרוק פסטה ואספרגוס בקערה גדולה עם ' רוטב כוס (ללא מורלים), שליש nasturtiums, ומספיק מי פסטה שמורות כדי לשמור על לח. מערבבים nasturtiums הנותרים לתוך רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פטריות מורלפטריות מורל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
14
כדי לשרת, רוח כל חלק של taglierini סביב מזלג גילוף ולהעביר למרכז צלחת מרק. להקיף עם אספרגוס, מורל, ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פטריות מורלפטריות מורל
גבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גילוף מזלגגילוף מזלג
1
לקבלת מצגת פשוטה יותר, פשוט לזרוק פסטה תערובת אספרגוס עם רוטב nasturtiums, הוספת כמה מי פסטה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה