טוב אוכל תרנגול הודו צלוי
אוכל טוב תרנגול הודו צלוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-12 ומחירו 2 מנות.75 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 82 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 722 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 9 שעות ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, תרנגול הודו צעיר, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי לנצל את הג'ינג'ר המסוכר אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי סריג ג'ינג'ר אוכמניות כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו טוב אוכל תרנגול הודו צלוי, טוב אוכל תרנגול הודו צלוי, ו אוכל טוב הודו טאמאלס (אלטון בראון 2009) (מתכונים דומים).
הוראות
התחל להפשיר את ההודו במקרר או במקרר שנשמר על 38 מעלות צלזיוס.
שלב את ציר הירקות, המלח, הסוכר החום, גרגירי הפלפל, גרגרי הפלפל האנגלי והג ' ינג ' ר המסוכר בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מערבבים מדי פעם להמסת מוצקים ומביאים לרתיחה. ואז מסירים את המלח מהאש, מצננים לטמפרטורת החדר ומכניסים למקרר.
שלב את המלח, המים והקרח בדלי 5 ליטר.
מניחים את ההודו המופשר (עם קרביים שהוסרו) בצד השד כלפי מטה במי מלח. במידת הצורך, לשקול את הציפור כדי להבטיח שהוא שקוע לחלוטין, לכסות, לקרר או להגדיר באזור קריר במשך 8 עד 16 שעות, הופך את הציפור פעם אחת באמצע הדרך.
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
הסר את הציפור מן המלח ולשטוף פנימה והחוצה עם מים קרים. מחק את המלח.
מניחים את הציפור על מתלה צלייה בתוך תבנית חצי גיליון ומייבשים עם מגבות נייר.
שלב את התפוח, הבצל, מקל הקינמון ו -1 כוס מים בכלי בטוח למיקרוגל ומיקרוגל גבוה למשך 5 דקות.
הוסף ארומטים ספוגים לחלל ההודו יחד עם הרוזמרין והמרווה. תוחבים את הכנפיים מתחת לציפור ומצפים את העור בנדיבות בשמן קנולה.
צולים את ההודו במפלס הנמוך ביותר של התנור בחום של 500 מעלות למשך 30 דקות. הכנס מדחום בדיקה לחלק העבה ביותר של השד והפחית את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס.הגדר את אזעקת המדחום (אם קיימת) ל -161 מעלות צלזיוס. ציפור של 14 עד 16 פאונד צריכה לדרוש סך של 2 עד 2 1/2 שעות צלייה.
תנו להודו לנוח, מכוסה ברפיון בנייר כסף או קערת ערבוב גדולה למשך 15 דקות לפני הגילוף.